nr. 178 (mai - iunie 2019) bcr
Acceleratorul BCR-InnovX pornește înscrierile pentru Grinders, a doua cohortă de start-up-uri din tehnologie

Se pot înscrie start-up-uri cu cifra de afaceri sau finanțare atrasă de până la 100.000 de euro, precum și ideile de business aflate în stadiu avansat. Vor fi selectați 10 câștigători care vor intra în Bootcamp-ul BCR-InnovX, în perioada 1 iulie – 20 septembrie 2019. În această grupă vor fi acceptate, pe lângă firme, și întreprinderile sociale, precum și echipe de proiect care nu și-au înființat o societate comercială până la data începerii bootcamp-ului cohortei Grinders. Acestea vor avea obligația de a o înființa până pe 31 iulie 2019.

Acceleratorul BCR-InnovX pornește înscrierile pentru cea de-a doua cohortă de start-up-uri care dezvoltă soluții și produse inovatoare prin tehnologie. Această cohortă este dedicată antreprenorilor aspiranți care au idei pe care vor să le scaleze internațional. Înscrierile se pot face pe pagina Acceleratorului până pe 20 mai.

Cel mai important câștig al AcceleratoruluI BCR InnovX este redescoperirea potențialului de dezvoltare a României prin inovații în tehnologie. Învățăm de la ei și îi ajutăm să-și accelereze businessurile, printr-o muncă de echipa prin care dorim să multiplicăm acest potențial. Știm că începutul este dificil, dar mai știm și că sunt multe idei bune care au nevoie doar de un pic de sprijin ca să ajungă mari”, spune Dana Dima, Vicepreședinte Retail & Banca Comercială Română.

„Aș dori să transmit tinerilor antreprenori cu idei inovatoare să fie curajoși și să creadă în visul lor. România a produs deja doi unicorni în lumea tehnologiei, astfel că există potential și experiență. Mesajul meu este simplu: înscrieți-vă în cohorta Grinders pentru a învăța cum să creați un business de success în tehnologie”, spune Alex Mihailciuc, Head of Global Pre-Sales UIPath.

Prima cohortă din Acceleratorul BCR-InnovX este în plină desfășurare și credem cu tărie că are un potențial de creștere foarte mare în următorii ani. Pentru noua grupă dedicată antreprenorilor tineri și celor care au idei inovatoare în tehnologie avem deja o cerere ridicată, înainte de a porni înscrierile. Creăm niște baze solide pentru viitorul tech al României”, spune Diana Dumitrescu, Director Program InnovX.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.