ACTUALITATE Cosmina Mahara
Agriro Fresh aniversează 15 ani de soluții pentru un lifestyle sănătos

Agriro sărbătorește 15 ani de existență pe piața produselor ultrafresh din România, timp în care s-a dezvoltat continuu, oferind consumatorilor soluții pentru un lifestyle sănătos.

Portofoliul Agriro Fresh cuprinde peste 150 de produse, structurate în două categorii: „Master Fresh” – ce include o gamă variată de plante aromatice proaspete: rozmarin, mentă, busuioc, cimbru, oregano etc. – şi „Oliveris”: salate ready-to-eat, mix-uri de salate gata preparate în diferite combinaţii.

Salatele proaspete, ambalate și gata de consum sunt produse relativ noi pe piața din România. În urmă cu 15 ani, acest segment era un teren vag explorat, iar provocarea noastră a constat în primul rând în educarea consumatorilor și promovarea eficientă a celui mai important beneficiu al acestui tip de produs: economia de timp. De atunci, piața a crescut, s-a diversificat și a devenit concurențială, iar faptul că ne menținem în top se datorează investiției constante în calitate. Produsele Agriro Fresh sunt mai mult decât opţiuni pentru o alimentaţie sănătoasă – sunt soluţia ideală pentru o viaţă activă. Proaspete, pregătite cu meticulozitate în spălare şi ambalare, cu grijă pentru mediul înconjurător, iată elementele definitorii, ce ne-au însoţit în permanenţă pe parcursul celor 15 ani de activitate”, spune Cosmina Mahara, Director General Agriro Fresh.

Atuuri importante ale produselor Agriro Fresh sunt prospeţimea şi rețetele elaborate din minimum patru combinații de frunze, precum și faptul că prin procesul de prelucrare utilizat se păstrează intacte gustul şi calitățile nutritive ale plantelor.

Salata cu ulei

Salatele Agriro Fresh sunt soluția ideală pentru prânz sau o cină uşoară acasă. Prospeţimea ingredintelor se poate vedea prin ambalajul transparent, fiecare dintre ele transformând orice masă într-o reală călătorie gastronomică.  

Pentru gustări rapide, Agriro propune o gamă variata de salate ready-to-eat, astfel încât să poată fi savurate oriunde:

 • Salata Havana

Ingrediente: Radichio, Latughino, Valeriană

 • Salata Siciliană

Ingrediente: Radichio, Iceberg, Valeriană, Spanac

 • Salata Tango

Ingrediente: Latughino Rosso, Latuga Bowl, Valeriană

 • Salata mixtă

Ingrediente: Valeriană, Rucola, Pan di Zuchero, Morcov julien, Radichio

 • Salata Exotica

Ingrediente: Valeriană, Rucola, Latughino

 • Salata Primăvara

Ingrediente: Rucola, Latughino rosso, Valeriană, Baby Spanac, Latughino verde

 • Salata Mozaic

Ingrediente: Pan di Zucchero, Iceberg, Indivia Riccia, Radichio Rosso

 • Salata Dulce-Crocantă

Ingrediente: Scarola, Pan di Zucchero, Indivia Riccia, Radichio

 • Salata Selin

Ingrediente: Indivia Riccia, Radichio, Valeriană, Scarola

 • Salata Delicioasă

Ingrediente: Iceberg, Pan di Zucchero, Morcovi, Radichio

 • Salata Orientală

Ingrediente: Pan di Zucchero, Radichio Rosa, Valeriană

 • Salata Egipteană

Ingrediente: Pan di Zucchero, Morcovi Julien, Indivia Riccia

Agriro Fresh este liderul producătorilor locali de plante aromatice proaspete, cu unităţi de plantare, producţie şi prelucrare în judetul Bihor, sat Ant, Comuna Avram Iancu. Produsele Agriro Fresh sunt disponibile în marile lanţuri de magazine: Auchan, Carrefour, Cora, Lidl, Mega Image, Metro, Penny Market, Profi, Selgros. Mai multe informaţii pe www.agrirofresh.ro si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/agriro.

 

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.