nr. 167 (iunie-iulie 2018) alpha green
Alpha Bank România lansează „Alpha Green”

Alpha Bank România lansează „Alpha Green”, noua soluție de finanțare care oferă costuri de finanțare scăzute pentru cumpărarea, construirea sau renovarea unei case. „Alpha Green” este atestată de Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC) și oferă rate ale dobânzilor reduse, cheltuieli cu utilitățile scăzute și oportunitatea de a vă bucura de o casă sănătoasă și mai plăcută.

Alpha Bank România satisface necesitățile celor interesați să investească în eficiența energetică și să sporească gradul de sustenabilitate al propriilor locuințe. Banca dorește să contribuie la dezvoltarea suplimentară a pieței locuințelor verzi, recunoscând ca avantaje responsabilitatea socială și de mediu a locuințelor de înaltă calitate și eficiente din punct de vedere energetic, care sunt construite și operate în mod sustenabil, oferind beneficii pentru sănătate, confort și bunăstare.

„Alpha Green” satisface necesitățile celor care doresc să investească într-un viitor sustenabil, urmând tendințele existente la nivel european. Alpha Bank România sprijină nu doar construirea clădirilor, ci și modernizarea și eficiența celor existente, cu scopul de a contribui în mod activ la dezvoltarea unui nou segment de locuințe eficiente din punct de vedere energetic. Parteneriatul nostru cu Consiliul Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC) și acordul nostru de susținere a misiunii sale consolidează acțiunile pe care le promovăm în mod constant în sprijinirea protecției mediului”, a precizat Cristian Dragoș, Vicepreședinte Executiv Retail, Alpha Bank România.

„RoGBC dorește să creeze un model exemplar de dezvoltare sustenabilă în România, asigurându-se că locuințele verzi sunt o sursă de sănătate, siguranță, confort, inovație și dezvoltare economică. Parteneriatul nostru cu Alpha Bank România demonstrează că finanțarea responsabilă poate oferi resursele necesare pentru construirea sau achiziționarea unei case sustenabile”, a declarat Dr. ec. Monica Ardeleanu, Director Executiv al Consiliului Român pentru Clădiri Verzi (RoGBC).

Programul de atestare a clădirilor verzi „GREEN HOMES by RoGBC” dorește să realizeze cele mai ambițioase obiective stabilite pentru 2020, referitoare la eficiența energetică în Uniunea Europeană, precum construirea unor clădiri cu consum energetic aproape egal cu zero, respectând principiile de sustenabilitate esențiale pentru creșterea calității vieții rezidenților, precum sporirea confortului, sănătății și sustenabilității.

Detalii suplimentare despre Alpha Green pot fi găsite pe www.alphabank.ro sau în orice unitate a băncii.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.