nr. 170 (septembrie-octombrie 2018) brainstorming-3166299_960_720
Anual, Raiffeisen Bank efectuează peste 3 milioane de plăți automate prin Direct Debit

Anual, Raiffeisen Bank efectuează peste 3 milioane de plăți automate către furnizorii de utilități, asiguratori, asociații etc. În aplicațiile de internet și mobile banking de la Raiffeisen Bank regăsești toți furnizorii din România care încasează facturile prin Direct Debit.

Serviciul Direct Debit oferit de Raiffeisen Bank este complet electronic, urmând trendul digital în care bancă investește pentru confortul clienților.  Astfel, Direct Debit:

  • se activează ușor, se modifică sau se poate rezilia prin aplicațiile de Internet Banking sau Mobile Banking;
  • este rapid și ieftin – clienții scăpa de grijă facturilor, iar acestea se plătesc automat, fără întârzieri sau costuri;
  • este inclus în pachețele de cont curent “Zero Simplu” și “Zero Tot”-costul lui este 0 și nu există limită de tranzacții.
  • plățile sunt vizibile în extrasul de cont, în Raiffeisen Online sau Smart Mobile;
  • siguranță plăților în limită unor sume-plătitorul poate stabili o limită maximă până la care îi poate fi debitat contul pentru plată unei facturi;

 “Direct Debit este un serviciu bancar care dă dependență de la prima utilizare: îl activezi și uiți de plată facturilor. Bancă gestionează plățile, iar tu câștigi timp, eviți cozile pentru totdeauna, ai control prin stabilirea unei limite maxime de plată, în funcție de istoricul tău cu fiecare furnizor. Practic, serviciul Direct Debit devine pentru client un contabil personal, digital, punând la dispoziție una dintre cele mai sigure, ușor de folosit și ieftine soluții de plată a facturilor ”, a explicat Florentină Stilu, director Cash Management la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank deservește 2 milioane de clienți persoane fizice, aproximativ 100.000 de IMM-uri și 5.600 de corporații. La sfârșitul primului semestru din 2018, bancă avea 5.099 de angajați, 433 de agenții în toată țara, peste 900 de ATM-uri, aproximativ 19.300 de EPOS-uri și 210 de mașini multifuncționale (MFM-uri).

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.