nr. 141 (aprilie-mai 2016) DSC_3595
Aproape 3.000 de vizitatori la Ediţia de primăvară a Târgului Naţional Imobiliar

Ediţia cu numărul 23 a Târgului Naţional Imobiliar-TNI ce a avut loc în perioadă 15-17 APRILIE la Palatul Parlamentului a marcat trendul pieţei imobiliare prin creşterea numărului de oferte de unităţi locative noi, creşterea cererii pentru locuinţele de două, trei camere, vile la preţ de apartament şi marcarea noutăţilor în ceea ce priveşte Programul Prima Casă şi Legea Darii în Plată.

     În cadrul evenimentului clienţii au semnat precontracte pentru a beneficia de ofertele disponibile doar în perioadă târgului şi s-au declarat încântaţi de preţurile mult mai accesibile la locuinţe. 


„În calitate de organizatori ai Târgului Naţional Imobiliar TNI, ne declarăm mulţumiţi de prezenţa expozanţilor noştri, ce au creat oferte speciale în perioadă târgului pentru a face faţă concurenţei directe. Din punct de vedere organizatoric, evenimentul a decurs foarte bine şi a reunit companiile care activează cu profesionalism în piaţă de real estate din România. Dacă ar fi să realizăm profilul expozantului TNI, acesta ar cuprinde următoarele trăsături definitorii: reputaţie, seriozitate, flexibilitate, open-minded şi competitivitate”, au declarat organizatorii târgului. 
Ediţia cu numărul 23 a Târgului Naţional Imobiliar a adunat în cele 3 zile aproape 3.000 de vizitatori. În cadrul evenimentului 112 expozanţi, respectiv 36 de agenţii imobiliare şi-au prezentat ofertele. 


Evenimentul TNI a fost creat de BDOBC Business Center pentru a răspunde nevoii pieţei de a aduce într-un singur loc cererea şi ofertă imobiliară.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.