nr. 140 (martie-aprilie 2016) arabesque_constanta-2
Arabesque a deschis la Piteşti cel de al 19-lea magazin al reţelei

Arabesque, retailer de materiale de construcţii şi finisaje a deschis pe 24 martie, la Piteşti,cel de al 19-lea magazin al reţelei se arată în comunicatul de presă al companiei. Fondată în 1994, în Galaţi, compania Arabesque este una dintre puţinele companii româneşti care şi-a extins afacerile şi peste graniţe, dezvoltând centre comerciale în Ucraina, Bulgaria şi Republica Moldova.

„Arabesque a lansat pe 24 martie la Piteşti cel mai mare magazin Arabesque orientat către clienţii persoane fizice, cu o suprafaţă totală de 9.000 mp. Investiţia va crea peste 100 de noi locuri de muncă şi are o valoare de aproximativ 10 milioane de euro.Magazinul este situat pe strada Craiovei şi va avea un portofoliu de produse format din peste 25.000 de articole.
     Clienții vor putea alege din peste 25.000 de produse și vor beneficia de transport gratuit al mărfii atat în Pitesti cât și în localitățile limitrofe.
     Ofertele Arabesque au fost gândite să asigure sprijinul necesar pentru a dezvolta orice tip de investiţii, de la simpla renovare sau modernizare a unei locuinţe la construcţia de blocuri, vile, spaţii de depozitare, clădiri de birouri şi unităţi lucrative.Graţie preţurilor atractive,a stocurilor existente dar şi a transportului gratuit putem fi considerată prima opţiune pentru toţi cei care fac renovări în locuinţei sau au un alt proiect de realizat „, a subliniat Marinela Bujor, directorul de marketing al companiei Arabesque. 
  

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.