nr. 154 (mai-iunie 2017) aristonelco
Ariston Thermo România lansează pe plan local brandul german ELCO

Ariston Thermo România, compania de centrale termice pe gaz şi boilere electrice, anunţă intrarea pe un nou segment de piaţă prin lansarea, pe plan local, a brandului german ELCO, achiziţionat de către Grup în urmă cu 16 ani. Astfel, începând cu acest an, Ariston Thermo România va furniza sisteme destinate aplicaţiilor comerciale, industriale sau rezidenţiale mari.

Cătălin Drăguleanu, Country Manager Ariston Thermo România a precizat: „Până în acest moment, pe piaţa din România, compania Ariston era prezentă doar cu gama de produse destinate uzului domestic. Dezvoltarea accelerată din ultimii ani a pieţei de real-estate pe segmentele office, industral, comercial şi rezidenţial ne-a determinat să luăm decizia de a aduce pe plan local o gamă de produse care să răspundă cerinţelor pe aceste aplicaţii. Astfel, din această primăvară, gama noastră de produse include brandul german ELCO.
Gama de produse ELCO include cazane în condensare, arzătoare, pompe de căldură, panouri solare, rezervoare, controlere şi automatizări, oferind soluţii şi sisteme de încălzire pentru spaţii comerciale şi rezidenţiale, pentru toate tipurile de energie: gaz, petrol sau energie regenerabilă.Analizele Ariston Thermo România ne-au arătat, mai ales în 2016, o creştere a investiţiilor pe segmentele office, comercial şi chiar logistic, determinată mai ales de intrarea pe piaţa locală a tot mai multor companii internaţionale sau de intensificare a prezenţei pentru cele existente.
De asemenea, segmentul rezidenţial a cunoscut un avans semnificativ, mai ales în ceea ce priveşte ansamblurile de mari dimensiuni. Din acest motiv principalele proiecte pe care le vizăm, odată cu introducerea brandului ELCO în portofoliul nostru, sunt cele comerciale, industriale, administrative şi rezidenţiale, precum clădiri de birouri, centre comerciale, spitale, hoteluri, stadioane, clădiri de apartamente.De altfel piaţa cazanelor comerciale a înregistrat creşteri constante în ultimii ani, atât din punct de vedere cantitativ, cât şi valoric, avans care are la bază construcţiile noi – clădiri de birouri, spaţii comerciale, proiecte rezidenţiale mari), dar şi înlocuirile cazanelor mai vechi.”

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.