nr. 142 (mai-iunie 2016) broderie
Art Broderie, un atelier pentru toate gusturile

ART BRODERIE este o firmă specializată în produse și servicii de croitorie și broderie computerizată, cu activitate pe plan intern și internațional, înfiinţată în anul 2013 de o echipă de tineri antreprenori care au crezul în visul lor, acela de a face artă din croitorie.

 

„Dezvoltăm și fabricăm produse și servicii de brodare conform celor mai înalte standarde de calitate, materialele de bază fiind alese cu grijă dintre cele mai calitative. În domeniul broderiei computerizate aplicăm lucrări pe produsele creație proprie, dar personalizăm şi diverse materiale textile, conform proiectelor clienţilor noştri.” – Aura Bran, administrator ART BRODERIE.

 

Principalele avantaje ale personalizărilor brodate constau în caracterul exclusivist și elegant al pieselor și accesoriilor vestimentare, în durabilitatea lucrării,  pentru că nu se șterge și nu se deteriorează nici după spălări multiple şi, nu în ultimul rând, în calitatea excelentă a produsului finit, comparativ cu orice alt procedeu de personalizare a obiectelor textile.

 

De asemenea, prin brodarea personalizată a uniformelor, a echipamentului de lucru și a materialelor promoționale obţineţi un produs care conferă o imagine distinsă companiei dumneavoastră. Impactul vizual este unul deosebit, iar diferitele unghiuri de lumină aduc strălucire, oferind noblețe și prestanță elementelor de design. Mai mult decât atât, în avantajul imaginii companiei, aveţi garanţia că logo-urile și design-urile brodate au o durabilitate extraordinară, chiar dacă sunt spălate sau curățate chimic. De cele mai multe ori, broderia rezistă chiar mai mult decât produsul pe care este realizată.

 

Gama de produse realizată de echipa ART BRODERIE constă în: articole de îmbrăcăminte pentru femei şi copii, confecții pentru bărbați, accesorii vestimentare, îmbrăcăminte sport și funcțională, echipament de protecție și de muncă, articole textile de uz casnic (lenjerii de pat, prosoape, halate de baie etc.), articole textile de artizanat tradițional, articole de artizanat dedicate unor evenimente (nunți, botezuri, sărbători de iarnă, sărbători Pascale, onomastice, aniversări etc.), precum şi articole textile dedicate evenimentelor corporatiste (teambuilding-uri, aniversări firme, rebranding, lansări firme etc.).

 

În ceea ce priveşte activitatea de personalizare, ART BRODERIE execută lucrări pe echipamente de lucru, medicale, școlare, sportive şi militare, ecusoane pentru firme de protecție și pază, precum şi pe alte articole destinate segmentului HoReCa (tricouri, cămăși, cravate, șepci, prosoape, halate de baie, pulovere, lenjerii de pat, fețe de masă, șerveţele de masă etc.).

 

„Pentru a realiza o broderie, primul pas este procedeul numit digitizare, prin care un model grafic este transformat într-un program transmis mașinii de brodat, acest lucru fiind realizat prin intermediul unui soft specializat. Următorul pas, după acceptul modelului 3D sau a mostrei, este realizarea broderiei cu ajutorul mașinii de brodat controlate de calculator. Trebuie să menţionez că pentru o bună întreţinere, produsele personalizate prin broderie nu se fierb, nu se spală cu clor sau înălbitori și se calcă pe dos sau acoperite cu altă pânză.” – Aura Bran, administrator ART BRODERIE.

 

În funcție de nevoile şi proiectele dumneavoastră privind personalizarea prin broderie, vă recomandăm să contactați echipa ART BRODERIE la 0730.170.475 sau prin e-mail: comenzi@artbroderie.ro şi office@artbroderie.ro. Mai multe detalii despre portofoliul de produse puteţi găsi pe site-ul artbroderie.ro sau pe pagina de Facebook artbroderiero.

Slide 1

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.