nr. 163 (februarie - martie 2018) season-1985856_960_720
Arta de a oferi cadouri

În data de 16 februarie a.c. a avut loc în cadrul magazinului Azay din Bulevardul Unirii nr. 2, primul workshop despre arta de a oferi cadouri, lansat de agenția Creative Business Management.

Astfel, eticheta oferirii de cadouri corporate a devenit subiectul celui mai nou program de training lansat de agenția Creative Business Management. Workshop-ul a fost susținut de trainerul Cristina Turnagiu Dragna, secretar general al Asociației Române pentru Protocol și Ceremonial și găzduit de AZAY, furnizor oficial al Casei Regale a României.

Pe parcursul a patru ore de prezentare, partcipanţii au intrat în lumea fascinantă a celor mai elegante cadouri și au aflat de la specialiști cum oferirea unui dar poate fi primul pas într-o relație de afaceri de succes.

Prin programul conceput în exclusivitate de Cristina Turnagiu Dragna pentru Creative Business Management, participanții au explorat până la cele mai mici detalii, modalităţile de alegere, ambalare, trimitere sau gestionare a cadourilor. Workshop-ul va oferi informațiile despre uzanțele diplomatice sau cele instituționale, elementele de însoțire ale unui cadou și modalităţile de personalizare ale acestora.

 „Dacă vă doriți o rafinare a propriilor gusturi sau doar vreți să petreceți patru ore în compania celor mai elegante, spectaculoase și creative cadouri pe care le puteți oferi, acest workshop este perfect. Într-un spațiu elegant, oferit de magazinul Azay, vom călători prin lumea rafinată a cadourilor și vom aprofunda cele mai eficiente strategii în alegerea cadourilor fascinante”, a precizat Cristina Turnagiu Dragna în preambulul evenimentului.

Detalii la adresă de email cursuri@cbmanagement.ro sau la numărul de telefon 0743.183.353.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.