nr. 161 (decembrie 2017- ianuarie 2018) bt
Banca Transilvania susține 250 de mii de clienți companii

Cu Banca Transilvania lucrează clienți corporativi mari și medii, IMM-uri și micro-întreprinderi. Anual, în cadrul BT sunt procesate tranzacții de aproximativ 100 mld lei și schimburi valutare de 30 mld lei pentru clienții corporativi, medii și mari. Aproximativ 15% dintre finanțările acordate companiilor medii și mari din România au fost analizate și instrumentate de departamentele BT specializate pe domenii, produs sau structuri de creditare.

BT pentru IMM-uri

Banca Transilvania are cel mai diversificat ecosistem de susținere al IMM-urilor din România, prin abordare, echipă, produse și servicii, 3 din 5 IMM-uri din România lucrează cu Bancă Transilvania.

În acest an, BT a lansat pentru clienții IMM facilitatea NELIMITAT în Rețeaua BT: pachetul de cont curent cu operațiuni nelimitate la Bancă Transilvania înseamnă zero costuri bancare adiționale pentru tranzacțiile online și prin instrumente de debit realizate între clienții BT IMM. Peste 100.000 de clienți beneficiază de abonamentul NELIMITAT, una dintre cele mai apreciate facilități lansate de bancă.

BT pentru companiile mici

Peste 3.000 de afaceri mici finanţate în 2017: ≈20% dintre acestea au fost lansate datorită BT Mic, oferind clienților băncii intrarea în domeniul antreprenoriatului. Compania este dedicată finanțării afacerilor mici, care au o cifră de afaceri anuală de până la 1 mil. de lei, indiferent formă de organizare. Volumul total al creditelor acordate prin BT Mic: 165, 7 mil de lei. 20% dintre companiile susținute au până la un an de activitate. Peste 600 dintre antreprenorii cu care lucrează BT Mic au până în 30 de ani.

BT pentru Corporate

Banca Transilvania gestionează conturile a peste 10.000 de companii mari și medii, oferta băncii constând în pachete de servicii și soluții de finanțare personalizate. Circa 16% dintre fondurile marilor companii din România sunt gestionate de trezorierii Băncii Transilvania. BT Ultra Web, BT Ultra ERP, Eliberare de Instrumente de Debit Online, semnătura digitală sunt doar câteva dintre soluțiile electronice și de automatizare lansate în ultimul an. Acestea au rolul de a facilita și eficientiza relația acestor companii cu banca și cu partenerii de afaceri.

Banca Transilvania susține antreprenorii inclusiv prin acces gratuit la educație și informație specializată, prin BT Club. În acest an, au fost organizate aproape 80 de cursuri și traininguri gratuite în peste 60 de localități. Cei peste 10.000 de participanți au avut ocazia să învețe despre  inteligența  financiară, start-up-uri, fonduri nerambursabile, managementul vânzărilor și eCommerce.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.