nr. 138 (ianuarie-februarie 2016) rulmenti, businesspress
Baza de Aprovizionare şi Desfacere Rulmenţi Braşov, lider în comercializarea rulmenţilor

Fondată în 1949, societatea B.A.D.R. S.A. (Baza de Aprovizionare şi Desfacere Rulmenţi) este compania cu cea mai vastă experienţă în comercializarea rulmenţilor din peisajul industriei româneşti, până în 1989 fiind singura unitate de profil din ţară.În cei 67 de ani de existenţă pe piaţa românească şi externă am pus bazele unor relaţii de afaceri şi parteneriat ,care se pot caracteriza prin promptitudine şi seriozitate.
Pentru a menţine reputaţia de lider în domeniu şi pentru a consolida prestigiul şi imaginea firmei noastre pe piaţa românească,am continuat politica de bună colaborare cu toţi producătorii interni,printer aceştia numărându-se şi S.C.URB RULMENŢI SUCEAVA S.A:,unde deţinem controlul a peste79 % din acţiuni.

Misiunea noastră 
Obiectivul major al firmei noastre este de a satisface la cel mai înalt nivel clienţii, punând la dispoziţia acestora tradiţia şi întreaga noastră experienţă în comerţul en-gros şi en-detail cu rulmenţi de provenienţă indigena sau din import.

Piaţa de desfacere 

Firma noastră desface rulmenţi atât pentru piaţa internă, având peste 1.000 de clienţi, cât şi pe piaţa externă,expediind rulmenţi pe mai multe continente. 

Spaţii de depozitare 
Garanţia că rulmenţii sunt depozitaţi, transportaţi şi manipulaţi în condiţii adecvate, astfel încât să se păstreze calitatea pe întregul lanţ de distribuţie este dată de dotarea spaţiilor noastre de depozitare.
Capacităţile cu care este dotată BADR pentru distribuţia rulmenţilor:
   – spaţii de depozitare care respectă condiţiile termice şi de umiditate
   – posibilitate de manipulare pe tot spaţiul de depozitare a unor sarcini de până la 2 tone
   – lifturi de marfă de mare capacitate
   – acces auto la spaţiile de depozitare
   – autonomie de manevră pe calea ferată în apropierea spaţiilor de depozitare 

Stoc 
În prezent deţinem în stoc peste 25.000 de sorto-tipodimensiuni de rulmenţi proveniţi atât din producţia internă cât şi din import, ce vor fi utilizaţi atât la prim-montaj cât şi la întreţinere şi reparaţii. 
Pentru a răspunde permanent necesităţilor clienţilor şi părţilor interesate, cât şi pentru a spori gradul de satisfacţie al acestora, am încheiat contracte cu cei mai mari producători mondiali de rulmenţi: SKF Suedia, FAG şi INA Germania,  KOYO Japonia,TIMKEN SUA dar şi cu firme din China, Cehia, Slovenia şi Rusia, firme recunoscute prin calitate, performanţă şi seriozitate.
Astfel clientul va beneficia din partea noastră de o gamă diversificată de rulmenţi, scule şi dispozitive pentru montarea şi demontarea rulmenţilor, lubrifianţi uzuali, articulaţii sferice şi lagăre gata echipate. 

Calitate 
Managementul la cel mai înalt nivel şi întreg personalul şi-a propus să obţină fidelitatea clienţilor prin disponibilitatea de a oferi produse şi servicii de calitate, reuşind să câştige noi segmente de clientelă şi completarea unor nişe de piaţă.
Fiind în prezent singura societate de distribuţie, acţionar majoritar la un producator de rulmenti, URB RULMENTI SUCEAVA S.A., BADR are posibilitatea de a verifica calitatea rulmenţilor importaţi, oferind şi preţurile cele mai competitive pentru produsele acestuia.  

Tag

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.