nr. 152 (martie-aprilie 2017) banca
BCR a pus la dispoziția candidaților, la Târgul Angajatori de Top 2017, 120 de poziții profesionale

Cele 120 de poziții deschise la recrutare de BCR și puse la dispoziție în cadrul Târgului Angajatori de Top se adresează potențialilor candidați cu studii superioare din București, fiind promovate posturi din structura centrală a băncii, dar și din rețeaua comercială din Capitală.

Totodată, BCR recrutează aproximativ 100 de interni, în cel de-al 10-lea an de program dedicat de internship – Learn @BCR, o pondere importantă aici fiind pozițiile deschise în segmentul IT.

Ne căutăm mereu colegi noi. Oameni deschiși, proaspeți, talentați. Știm că sunt acolo, doar trebuie descoperiți. Ca instituție de referintă în sistemul bancar din România, este de datoria noastră să oferim permanent oportunități de carieră tinerilor sau celor care își caută o poziție profesională bună.

Iar BCR este astăzi mai mult decât un loc de muncă, e un adevărat spațiu social, ce oferă șanse și momente frumoase fiecăruia dintre membrii săi. Unii ne spun “gulere albe”. Dincolo de această etichetă, există, de fapt, niște oameni bine pregătiți, cu studii superioare, a căror performanță este cultivată, recunoscută și recompensată.

În plus, dimensiunea BCR și apartenența la Grupul Erste permit multe oportunități de dezvoltare și creștere profesională, dar și de mobilitate internațională”, a declarat Andreea Voinea, Director Executiv Resurse Umane BCR.

Pozițiile profesionale deschise de BCR în București și puse la dispoziția candidaților la Târgul Angajatori de Top 2017 sunt: Partener Clienţi Retail, Partener Servicii Clienţi, Private Banker, Manager Relaţii Corporate, Analist Financiar, Specialist de Risc, Auditor, Programator şi Analist Business Intelligence.

Pe lângă pachetul de bază, aflat la standarde ce depășesc media industriei, noilor angajați ai băncii li se oferă, ulterior, o serie de programe de training și coaching, pentru integrare și dezvoltare profesională.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.