nr. 139 (februarie-martie 2016) mandrila
BEST WESTERN PLUS Mari Vila Bucharest – o bijuterie turistică

BEST WESTERN PLUS Mari Vila Bucharest – o bijuterie turistică

Se spune că în viaţă este important să construieşti o casă, să plantezi un pom şi să faci un copil, dar interlocutorul nostru, domnul Marian Mândrilă, directorul sodetăţii Mari Vila, a realizat mult mai mult în existenţa domniei sale. Cu mult devotament şi cu dăruire totală, într-o perioadă în care lucrurile parcă erau potrivnice,datorită factorilor externi generaţi de criza mondială prelungită şi menţinută de sistemul decizional naţional, a reuşit să împlinească un vis. A pus cărămidă peste cărămidă, efort lângă efort, a dat curs imaginaţiei pentru design şi arhitectură,realizând o bijuterie turistică ce poartă numele de BEST WESTERN PLUS Mari Vila Bucharest.

Hotelul este amplasat în partea de sud-est a Capitalei, în apropierea marilor centre comerciale şi a cartierului rezidenţial Pallady Tours, în plină zonă de dezvoltare imobiliară. Situat în apropiere de Autostrada Soarelui (A2) şi şoseaua de centură, este locaţia ideală şi comodă pentru toţi oamenii de afaceri, prezentând realul avantaj că oaspeţii pot evita centrul aglomerat al Bucureştiului.

Hotelul BEST WESTERN PLUS Mari Vila Bucharest oferă clienţilor săi condiţii moderne şi rafinate de cazare în cele 65 de camere spaţioase, un plus de relaxare în restaurantele, barurile şi terasele proprii, precum şi posibilitatea desfăşurării de activităţi profesionale în cele opt săli de conferinţă, dotate cu toate utilităţile necesare unui astfel de eveniment.

Dotările hotelului sunt exclusiviste, începând cu mobilierul din lemn masiv al camerelor, într-o cromatică clasic-modernă, cu mocheta de calitate germană, al cărei design şi culoare sunt asortate perfect cu esenţa mobilierului şi continuând cu candelabrele si aplicele împodobite cu cristale Swarovski, oferind astfel un efect vizual deosebit şi rafinat. De asemenea, pe fiecare palier există câte un apartament proiectat special pentru persoanele cu dizabilităţi.

Camerele, extrem de elegante sunt dotate la un înalt standard calitativ, fiind complet utilate cu: sistem de detectare a incendiului, internet de mare viteză wireless, mini bar, sistem de climatizare şi aer condiţionat, cutie de valori, birou pentru lucru, televiziune prin cablu, televizor cu monitor tip LCD, linie telefonică directă naţională şi internaţională, acces securizat în cameră pe bază de cartelă electronică, facilitate pentru cafea şi ceai la discreţie în apartamente şi pe toate holurile, uscător de păr, masă de călcat şi fier electric disponibile la cerere – toate acestea cu dorinţa de a satisface cele mai diverse şi exigente necesităţi ale turistului. Restaurantele, barurile şi terasele hotelului oferă servicii de calitate şi preparate renumite din bucătăria internaţională. Astfel, specialităţile originale ale bucătarului şef, lista de vinuri premiate şi atent selecţionate, servirea impecabilă şi atmosfera intimă şi relaxantă aduc un confort generos în servirea mesei, fie mic dejun, prânz, cină, cocktail-uri sau evenimente speciale.

Pentru completarea confortului oferit vizitatorilor, Hotelul BEST WESTERN PLUS Mari Vila Bucharest, dispune de două lifturi moderne, un centru spa cu jacuzzi şi saună uscată, o sală de fitness cu aparate de ultimă generaţie, o spălătorie proprie, seif, cameră de bagaje pentru oaspeţi, parcare exterioară proprie cu o capacitate de peste 100 de llo-curi, precum şi parcare subterană de 20 de locuri.

„Este un vis împlinit, este o dorinţă realizată care a necesitat eforturi majore şi sacrificii financiare importante. Din păcate turismul nu funcţionează în România, iar preţurile de cazare raportate la calitatea serviciilor sunt derizorii. Este păcat că avem o ţară frumoasă cu un potenţial extraordinar, există şi unităţi de cazare elitiste cu sevicii de multe stele şi cu toate acestea turiştii stăini nu sunt atraşi,” a declarat Marian Mândrilă.

BEST WESTERN PLUS Mari Vila

Bucureşti, Strada Balta Doamnei, Nr. 44-50, Sector 3. Telefon: +4021.566.66.66; Fax: +4021.568.88.88; Mobil: +40755.346.346. E-mail:reservation@bestwesternmarivila.rosales@bestwesternmarivila.ro. Website:www.bestwesternmarivila.ro.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.