nr. 158 (septembrie-octombrie 2017) mobil
BIFE – SIM 2017, o expoziţie internaţională de prestigiu

În perioada 13-17 septembrie 2017, la ROMEXPO a avut loc cea de-a XXVI-a ediție a Târgului Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE – SIM BIFE – SIM.

În cele 5 zile de expoziție, peste 22.000 de specialiști și cumpărători au vizitat târgul, iar 310 firme au expus anul acesta la BIFE-SIM. Companiile membre ale Asociației Producătorilor de Mobilă din România au ocupat peste 70% din suprafața brută rezervată pentru întregul eveniment, ceea ce reprezintă circa 21.600 mp din suprafața totală de peste 28.500 mp.

„BIFE – SIM a devenit o expoziție de prestigiu, la care cererea crește de la un an la altul. Membrii APMR ocupă trei sferturi din suprafața târgului, dar cu toate acestea nu am reușit să mulțumim pe toată lumea. Sunt firme care au cerut suprafețe mult mai mari, de exemplu ARDUDANA, VINOTTI, FELDER, WOOD EXPERT, dar și alții. Ne bucurăm că există acest interes și vestea bună pe care vrem să le-o dăm celor care-și doresc standuri mai mari de expunere a produselor este că ROMEXPO se va extinde foarte curând, iar ediția de anul viitor ne va permite altă abordare a Târgului Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE – SIM. Așa cum știți se lucrează deja, iar cei de la ROMEXPO s-au angajat că noile pavilioane expoziționale vor fi gata până la sfârșitul acestui an. Am discutat deja rezervarea noilor pavilioane pentru ediția de anul viitor a BIFE SIM”, declarat Aurica Sereny, președinte al Asociației Producătorilor de Mobilă din România și Camera de Comerț și Industrie din România-APMR, la deschiderea oficială a expoziţiei.

An de an, BIFE-SIM a crescut din punct de vedere calitativ, devenind un etalon al manifestărilor în domeniu pe plan național și internațional. Pe toată perioada târgului, vizitatorii au găsit la BIFE-SIM modalități noi de aranjare a mobilierului în funcție de condiționările de spațiu, de numărul de persoane care îl utilizează sau de poziția lui în interiorul căminului.

BIFE-SIM 2017 a adus și o bogată ofertă de echipamente, utilaje, accesorii și materiale pentru industria lemnului destinate eficientizării fluxului de producție și implementării de noi tehnologii.

De la ediția din 2017 nu au lipsit nici demonstrațiile practice ale producătorilor, care au prezentat vizitatorilor procesele tehnologice prin trec una sau mai multe bucăți de lemn, pentru a deveni piesa de mobilier care să se potrivească ambientului fiecărui cămin.

De asemenea, în cadrul BIFE – SIM 2017 au avut loc și evenimente menite să conecteze expozanții între ei. Târgul Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE – SIM a fost organizat de Romexpo în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România și Camera de Comerț și Industrie din România.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.