nr. 146 (septembrie-octombrie 2016) BIFE-SIM
BIFE-SIM, târgul internațional de mobilă, echipamente: 14 şi 18 septembrie la Romexpo

BIFE-SIM, târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii din România, şi-a deschis porţile în perioada 14 şi 18 septembrie la Romexpo.


Prin intermediul BIFE-SIM, Romexpo, Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Camera de Comerț și Industrie a României susţin producătorii români și importatorii, asigurându-le o platformă de expunere, un spațiu unde timp de 5 zile aceştia şi-au putut prezenta produsele și serviciile direct celor interesaţi să le achiziționeze. 

La deschidere au fost prezenţi reprezentanți ai Ministerului Economiei, Comerţului şi Relaţiilor cu Mediul de Afaceri, ai Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor, ai Camerei de Comerţ şi Industrie a României, ai Regiei Naţionale a Pădurilor – ROMSILVA, ai Confederației Patronale din Industrie, Agricultură, Construcții și Servicii din România, ai Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România și ai Asociaţiei Clubul Român de Mobilă.

Tag

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.