ACTUALITATE graduate-mortar-boards1
BRD lansează, în premieră în România, «Student la UMF Iaşi»

BRD lansează, în premieră în România, o linie de finanţare a studiilor de licenţă «Student la UMF Iaşi», cu perioadă de graţie de până la 72 de luni.

Conform parteneriatului încheiat între BRD şi Universitatea de Medicină şi Farmacie Gr. T. Popa din Iaşi , începând din anul universitar 2016-2017 s-a lansat produsul de creditare unic pe piaţa din România: linia de finanțare dedicată studenţilor la UMF Gr. T. Popa.


„Acest produs reflectă importanţa pe care banca noastră o acordă domeniului strategic al educaţiei şi clienților noştri studenţi”, a declarat Gheorghe Marinel, Director General adjunct al BRD Groupe Societe Generale.

Perioada de acordare a finanţării este de 10 ani, cu o perioadă de graţie extinsă pe toată durata studiilor, până la 72 de luni. Restituirea finanțării se realizează în anii 7-10, începând cu momentul în care studentul finalizează studiile și devine medic/angajat.
Dobânda – 4,84% (în ziua de 27 septembrie 2016) – este calculată potrivit formulei Robor 6M + 3,90 puncte procentuale.Valoarea finanțării este echivalentă cu taxa de şcolarizare, iar nivelul comisioanelor de analiză a dosarului, administrare a creditului şi rambursare anticipată este 0.


Exemplu de calcul pentru o finanțare în valoare de 36.000 de lei acordată pe 10 ani, în 6 tranşe anuale în valoare de 6.000 de lei fiecare și cu perioadă de graţie parţială de 72 de luni:suma lunară de plată aferentă primului an de graţie parţială este de 30 lei;suma lunară de plată după finalizarea perioadei de graţie este de  860 lei;DAE: 6,08%;valoarea totală plătibilă : 48.684 lei.

 

Tag

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.