nr. 145 (august-septembrie 2016) foto-2
Building Health Bucharest International Forum 2016

Building Health Bucharest International Forum 2016 este un eveniment dedicat calităţii spaţiului medical şi construcţiilor din sănătate.

Forumul va reuni pe 19 şi 20 octombrie, la Athenee Palace Hilton Bucharest Hotel, peste 300 de arhitecţi, manageri, investitori şi stakeholderi din sănătate, din sectorul public şi din cel privat, specialişti şi speakeri internaţionali din mai multe ţări, producători de materiale de construcţii şi furnizori de soluţii pentru clădirile cu destinaţie medicală.  „A construi pentru sănătate şi sănătate pentru construire sunt gândurile cu care am început această întâlnire dintre cele două domenii, al sănătăţii şi al construcţiilor în care se desfăşoară actul medical.

Arhitectura mai are foarte multe de spus în domeniul construcţiilor pentru sănătate, dar nu o poate face fără contribuţia celor care vor lucra în acestea şi fără o atenţie deosebită către cei care vor beneficia de aceste spaţii, către pacienţi şi nevoile lor”, a declarat arhitectul Şerban Ţigănaş, preşedintele Ordinului Arhitecţilor din România, chairman building Health Bucharest International Forum 2016.     Building Health Bucharest International Forum 2016 abordează două linii tematice principale: Building Health şi Healthy Buildings.       Evenimentul prezintă proiecte de arhitectură, studii de caz şi bune practici, investiţii în construcţiile din sănătate, împreună cu soluţii pentru îmbunătăţirea calităţii spaţiului medical.

Tag

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.