nr. 158 (septembrie-octombrie 2017) carr
Carrefour a preluat ultimele magazine Billa

Grupul francez Carrefour a anunţat în decembrie 2015 că a preluat reţeaua de magazine Billa în România printr-o tran­zacţie evaluată la aproape 100 de milioane de euro. Consiliul Concuren­ţei a aprobat  în vara anului 2016, tranzacţia, cu anumite condiţii.

În prezent, brandul Billa a dispărut de pe piaţă şi cele 85 de supermarketuri din reţea funcţionează sub marca Carrefour.

„Etapa de preluare s-a încheiat pe 21 sep­tembrie 2017, prin remodelarea ultimelor patru magazine Billa. Acestea sunt în Bucureşti, două la număr, iar celelalte la Timişoara şi Mangalia. Odată cu ulti­mele maga­zi­ne Billa remodelate, am deschis şi două noi supermarketuri în Cluj şi Ştefă­neşti, jud. Argeş, ajungând la un număr de 218 su­per­marketuri în România“, a declarat Jean-Baptiste Dernoncourt, CEO al Carre­four România.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.