ACTUALITATE lei
Cash to account: transfer din străinătate în conturile în lei

Românii au la dispoziție înceând de azi serviciul ‘Cash to account’, lansat de MoneyGram. Prin intermediul acestuia, aceștia pot transfera bani din străinătate în conturile bancare în lei.

‘România este o piață importantă pentru MoneyGram. De aceea ne îndreptăm în continuare eforturile în direcția facilitării accesului clienților noștri la serviciile de transferuri de bani. Transferul banilor din străinătate reprezintă o parte importantă din dezvoltarea economică a regiunii și suntem încântați să oferim clienților noștri o gamă completă de servicii, pentru ca ei să aleagă cea mai convenabilă modalitate de a trimite bani rudelor și prietenilor din România’, a afirmat, în cadrul conferinței de lansare a noului serviciu, Pete Ohser, vicepreședintele executiv MoneyGram International pentru Europa și America.

De acum înainte clienții MoneyGram din străinătate care trimit bani în România pot alege cea mai convenabilă modalitate — fie că e vorba despre transferul de bani cash către orice cont bancar din România, transferul de bani cash pe mobil sau serviciul tradițional cash to cash disponibil în peste 3.500 de locații partenere din țară.

Până la finalul anului 2015, aproximativ 4 milioane de români au emigrat definitiv în străinătate, iar suma totală transferată de către aceștia în România s-a ridicat la 3,2 miliarde de dolari. Principalele țări din care s-au trimis bani au fost: Italia (937 milioane de dolari), Spania (740 milioane dolari) și Germania (422 milioane dolari).

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.