nr. 170 (septembrie-octombrie 2018) Raiffeisen
„Catalizator – un program pentru antreprenori cu idei mari”

Raiffeisen Bank continuă proiectul „Catalizator-un program pentru antreprenori cu idei mari”, seminarii organizate pentru antreprenorii și managerii din companiile medii din România, concepute să-i susțină pe aceștia în extinderea și administrarea mai eficientă a afacerilor lor.

„Catalizator”, aflat la ediția a patra, se derulează pe parcursul a trei luni, în toate cele șapte orașe în care programul a fost prezent în edițiile anterioare: Pitești, Brașov, Cluj, Timișoara, Iași, Constanța și București, sub îndrumarea lui Dan Berteanu, trainer și expert în dezvoltarea afacerilor. Întâlnirile din primăvară acestui an au adus în sălile de workshop 350 de companii din cele 7 orașe ale programului.

Workshop-urile din ediția 2018 și-au propus să abordeze teme ca: managementul motivației și al conflictelor sau leadership-ul participativ. Temele au fost stabilite pe bază răspunsurilor participanților din edițiile precedente ale „Catalizator”. Peste 90% dintre antreprenori au spus că și-ar dori aprofundarea temei relațiilor din echipă, a modalităților în care ar putea crește motivarea și colaborarea oamenilor din echipele pe care le conduc.

“În mediul de business de astăzi, de multe ori impredictibil și schimbător, suntem puși în situația să rezolvăm probleme la care nu ne-am gândit, să luăm decizii având informații limitate, să găsim colaboratorii potriviți și, nu în ultimul rând, să ne folosim intuiția și instinctul. Sesiunea de toamnă a «Catalizator» va fi o experiență inedită de învățare, un mix între mecanisme de joc, provocări de tip room-escape, instrumente de management democratic și concepte de leadership participativ. Suntem convinși că și de această dată cei care ni se vor alătura nu vor simți cum trece timpul, iar la final vor plecă cu amintiri frumoase și dorința de a ne revedea curând’’, a spus Dan Berteanu, Managing Partener Equatorial Gaming.

Pe lângă dezvoltarea culturii antreprenoriale, ”Catalizator” își propune să ajute la crearea unei comunități de afaceri sănătoase, în care participanții la viață economică să împărtășească nu doar idei, ci și oportunități de afaceri și să consolideze relații valoroase de business.  Începând cu luna septembrie, ”Catalizator” va fi prezent în cele mai importante orașe ale țării, după cum urmează: 18 septembrie în Cluj, 16 octombrie în Timișoara, 23 octombrie în Brașov, 30 octombrie în Pitești, 1 noiembrie în Iași, 6 noiembrie în București și 13 noiembrie în Constanța.

Relația cu companiile medii este coordonată în Raiffeisen Bank prin centrele regionale de corporații, situate în marile orașe (București, Pitești, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, Timișoara). Managerii dedicați sunt foarte  aproape de afacerile clienților lor, pentru a putea înțelege și adapta soluțiile financiar-bancare la specificul local.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.