nr. 152 (martie-aprilie 2017) businessmark
Cea de-a patra ediţie a conferinţei „Real Estate & Construction Forum” a dat startul tendinţelor imobiliare pentru anul 2017  

BusinessMark a organizat în data de 22 martie 2017, la Hotelul Radisson Blu din Bucureşti, cea de-a patra ediţie a conferinţei „Real Estate & Construction Forum”.

Specialiştii în domeniu au analizat piaţa de real estate, provocările anului 2017, dar şi noile tendinţe în dezvoltarea imobiliară. Conferinţa „Real Estate & Construction Forum” este dedicată unui public ţintă divers: investitori pe piaţa imobiliară, dezvoltatori imobiliari, agenţii imobiliare şi brokeri, companii de construcţii şi consultanţă, birouri de arhitectură, furnizori de materiale de construcţii şi tehnologii, comercianţi de material de construcţii, societăţi de avocatură şi experţi în domeniu.
Evenimentul a abordat teme de interes pentru sectorul logistic & imobiliar legate de  spaţiul rezidenţial, comercial, birouri şi spaţii logistice, gestionarea eficientă a riscurilor de ţară şi de proiect, sursele de finanţare, avantajele dezvoltării sustenabile, provocările cu care se confruntă dezvoltatorii, analiza sectorului construcţiilor, modificări fiscale şi legislative şi efectele acestora asupra pieţei precum şi alte subiecte specifice industriei.

Dan Popescu, Managing Partner BusinessMark, a declarat: „Scopul conferinţei Real Estate & Construction Forum este de a încuraja întâlnirile faţă în faţă şi de a facilita dialogul participanţilor cu profesioniştii în domeniu. Rezultatele acestui proiect şi desfăşurarea lui pentru a patra oară au demonstrat interesul pentru piaţa de real estate, care evoluează continuu.”

Participanţii au avut oportunitatea să interacţioneze cu jucătorii importanţi din acest domeniu.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.