ACTUALITATE therme_bucuresti
Centrul de relaxare Therme Bucureşti se extinde cu un nou spaţiu

Conform comunicatului de presă centrul de relaxare, wellness şi distracţie, Therme Bucureşti, extinde corpul Galaxy, destinat familiilor cu o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi, în urma unei investiţii de peste 10 milioane de euro.


Capacitatea totală a corpului Galaxy, după deschiderea noului spaţiu, se va dubla, ajungând la 2.000 de persoane simultan.
 

„Românii au fost foarte receptivi faţă de noul concept de relaxare, wellness şi distracţie propus de Therme Bucureşti. Cu cea mai mare rată de revizitare dintre toate proiectele care fac parte din Grupul Wund, Therme Bucureşti este astăzi locaţia de referinţă pentru Europa şi punctul de plecare către o viitoare expansiune regională. În aceste 10 luni de la deschidere, am căutat să răspundem cât mai bine aşteptărilor vizitatorilor noştri, iar extinderea pe care o lansăm astăzi vine ca urmare a nevoilor părinţilor de a se relaxa, în timp ce copiii lor se distrează”, a precizat Stelian Iacob, General Manager Therme Bucureşti.

Punctul principal de atracţie este o construcţie din sare de Himalaya cu cromoterapie şi terapie salt&light, cu două zone – o zonă dedicată jocurilor pentru toate vârstele şi o zonă dedicată lecturii. Zona dedicată jocurilor este dotată cu 14 console Playstation şi un ecran de poiecţie 5X3,5 metri, jocuri interactive cu apă, bănci iluminate, unde părinţii se pot relaxa în timp ce copiii se distrează. Zona dedicată lecturii va dispune de circa 150 de cărţi, precum şi ebook-uri.


Vizitatorii se pot relaxa şi în cele trei saune umede cu tematică şi terapii diferite -Tropical Rain, Oriental Garden, Herbal Essences, facilitate inclusă în tariful de acces.

De asemenea, noul spaţiu conex corpului Galaxy are un acoperiş complet retractabil, în ambele direcţii, cu o suprafaţă retractabilă de 800 de metri pătraţi şi cu o greutate de circa 100 tone.

De la lansare până în prezent, centrul Therme Bucureşti a beneficiat de o serie de alte extinderi, în toate cele trei corpuri. În vara acestui an, The Palm a fost extins cu o terasă cu o capacitate de 400 de locuri, o plajă exterioară cu o suprafaţă de peste 24.000 de metri pătraţi şi piscina „Crazy River”. Şi în zona Galaxy a fost deschisă o piscină exterioară – cu un luciu de apa de 500 mp, în care se pot relaxa simultan 190 de persoane, oferind toate facilităţile, de la pool bar, la şezlonguri. Tot în zona destinată familiei, a fost amenajată şi o plajă exterioară cu o suprafaţă de 7.500 de metri pătraţi, plus un restaurant, conceput astfel încât 400 de persoane să poata lua masa în acelaşi timp. Zona exclusivistă Elysium a fost extinsă, de asemenea, cu o terasă tip deck, cu palmieri, şezlonguri şi hamace. Therme Bucureşti este construit pe un areal de 250.000 de mp, având o suprafaţă totală de 34.000 mp şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan indoor. 

Tag

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.