Nr. 191 (iunie-iulie 2020) mt
CNAIR a anunţat, că a semnat contractul de servicii „Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie pentru Autostrada Braşov – Bacău”

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR)  a anunţat, că a semnat contractul de servicii „Elaborare Studiu de Fezabilitate şi Proiect Tehnic de Execuţie pentru Autostrada Braşov – Bacău”, în valoare de peste 20 de milioane de lei.

„Contractul în valoare de 20 mil. lei, fără TVA a fost semnat cu Asocierea Search Corporation S.R.L. & Primacons Group S.R.L”, precizează CNAIR. Durata contractului este de 30 luni, din care: 18 luni pentru elaborarea studiului de fezabilitate, opt luni pentru elaborarea proiectului tehnic de execuţie; patru luni pentru acordarea serviciilor de asistenţă tehnică cu privire la procesul de achiziţie a contractului/lor de lucrări şi pentru obţinerea finanţării aferente lucrărilor.

Proiectul este finanţat din fonduri europene nerambursabile.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.