ACTUALITATE logo jpg vectorizat
Compania AliRa Recruitment – un partener de încredere!

În ultima perioadă, necesitatea unui proces bine structurat de recrutare a forţei de muncă, în condiţiile dezvoltării sectorului de agribusiness, este tot mai evidentă. Compania AliRa Recruitment specializată în recrutarea şi selecţia personalului aduce în piaţa din România un suflu nou şi modern în abordarea fiecărui client şi candidat.

AliRa Recruitment a luat naştere din pasiunea iniţiatorilor săi în găsirea celor mai potriviţi candidaţi pentru fiecare poziţie şi organizaţie în parte, astfel încât aceştia să contribuie la dezvoltarea companiilor şi atingerea obiectivelor de business ale acestora.

Principalele avantaje competitive ale consultanţilor AliRa Recruitment sunt experienţa profesională în zona de executive search în sectorul agribusiness, buna cunoaştere a oamenilor care activează în acest sector, cât şi buna înţelegere a contextului de business actual.

Factorul cheie în orice organizaţie îl reprezintă angajaţii talentaţi şi motivaţi. Într-un mediu extrem de competitiv, aflat într-o continuă schimbare, cum este cel în care activăm astăzi, atragerea unor astfel de profile devine esenţială.

De aceea, AliRa Recruitment vine în sprijinul partenerilor săi cu servicii din sfera Resurselor Umane care se diferenţiază prin calitate, inovaţie, flexibilitate, eficienţă şi încredere.

Printre serviciile oferite de firmă se numără: Recrutare şi Executive Search, Leasing de Personal, Outplacement şi Consultanţă şi servicii HR atât pentru companii cât şi pentru candidaţi.

Prin asigurarea cu resurse umane şi serviciile de leasing, AliRa Recruitment oferă întregul suport pentru recrutarea şi selecţia a celor mai potriviţi candidaţi, pune totodată în aplicare planurile de business, finalizând cu succes şi cu un grad redus de costuri şi implicare proiectele în derulare.

De asemenea, AliRa Recruitment pune la dispoziţia clienţilor săi servicii de outplacement adresate angajaţilor aflaţi în procesul de restructurare. Serviciile de outplacement se bazează pe un program adaptat  fiecărei organizaţii în parte şi fiecărui tip de competenţe individuale, rolul consultanţilor fiind acela de a sprijni clienţii în construirea unui set de aptitudini necesare ocupării unei noi poziţii pe piaţa muncii, ajutând în acest fel şi compania să-şi păstreze un brand de angajator favorabil.

Companiile sunt reprezentate de specialişti, misiunea AliRa Recruitment este de a-i găsi pe cei mai buni.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.