nr. 140 (martie-aprilie 2016) Grasa_de_Cotnari, bussinesspress
Compania Cotnari a primit Marea Medalie de Aur

Concursul International de vinuri Berliner Wein Trophy este unul dintre cele mai importante concursuri din întreaga lume şi desfăşurat după regulile Organizaţiei Internaţionale a Viei şi Vinului.


Cele aproape 10.000 de probe de vin înscrise în anul 2016 la concurs provin din ţări cu tradiţie în producerea vinului, precum Franţa, Italia, Spania, Portugalia, Germania, dar şi din ţările din Lumea Nouă, produse în Argentina, Australia, Chile, Noua Zeelandă, Africa de Sud şi Statele Unite ale Americii.

La această competiţie, Compania Cotnari a primit Marea Medalie de Aur pentru GRASA DE COTNARI din producţia anului 2008. Este un rezultat deosebit, având în vedere că o asemenea recunoaştere nu este uşor de obţinut.

Străduinţa Companiei Cotnari ca la fiecare Concurs Internaţional de Vinuri să obţină rezultate cât mai bune a fost răsplătită la Berlin cu încă 3 medalii de aur pentru GRASA DE COTNARI 1985, GRASA DE COTNARI 2000 şi FETEASCA ALBA 1998.O surpriză placută pentru fanii Cotnari este că începând cu 1 martie, în cadrul noii campanii promoţionale „COTNARI – PATRIA VINULUI BINE FACUT!”, printre premiile oferite se număra şi trei mii două sute de sticle de vinotecă, Grasa de Cotnari 2008, medaliată la Berlin cu Marea Medalie de Aur.

Cu un portofoliu impresionant, îmbogățit în acest an cu încă 15 medalii obţinute la primele trei Concursuri Internaţionale, cu un mare vin de aur şi cu o familie tot mai mare de fani, aşa se conturează anul 2016 pentru vinurile de Cotnari.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.