nr. 142 (mai-iunie 2016) Georg_Huf
Compania germană Huf Haus, va deschide a două case showroom în apropiere de București

Compania germană Huf Haus, specializată în arhitectura contemporană de tip post-and-beam, va intra pe piața din România deschizând a două case showroom în apropierea orașului București. Clădirile vor fi inaugurate în acestă toamnă și se vor adăuga celor construite în Germania, Marea Britanie și Elveția.

„Această inaugurare este un punct de referință pentru noi, fiind prima noastră reprezentare în această parte a Europei. Suntem foarte încrezători în potențialul pe care îl are piața imobiliară din România. Casele showroom vor prezenta cunoscutul stil arhitectural al Huf Haus, caracterizat de simbioza dintre lemn și sticlă și unele dintre cele mai avansate tehnologii pe care le oferă compania noastră,” a declarat Georg Huf (foto), managing director al Huf Haus.

Compania produce aproximativ 100 de case în fiecare an (clădiri rezidențiale, precum și comerciale), din care aproximativ 40% sunt exportate la nivel mondial, chiar și în China. În anul 2015, firma cu un număr de 430 de angajați a înregistrat o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro.În prezent, compania numără 19 birouri și case showroom în Europa. Construcțiile Huf Haus creează o simbioză între lemn și sticlă, menținând un grad de eficiență energetică ridicat.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.