nr. 155 (iunie-iulie 2017) miele
Compania Miele deschide la Constanţa cel de al treilea magazin propriu din România

Miele, companie care furnizează echipamente electrocasnice, deschide la Constanţa al treilea magazin propriu din România. Conform comunicatului de presă al companiei, investiţia totală în magazinul de la Constanţa, a cărui suprafaţă este de 100 de metri pătraţi, s-a ridicat la 120.000 de euro.

Amplasat în centrul istoric al Constanţei magazinul oferă produse electrocasnice: maşini de spălat vase, cuptoare, plite, hote, frigidere, maşini de spălat rufe, aspiratoare, sisteme de călcat şi espressoare freestanding.

„Magazinul a fost amenajat după acelaşi concept şi design ca şi magazinul Miele Point din Bucureşti. Spaţiul din Constanţa face parte din strategia Miele de consolidare a brandului în România şi preconizăm că în 2-3 ani acesta va genera aproximativ 5-7% din vânzări. Am ales de această dată zona metropolitană Constanţa pentru că este una dintre cele mai mari din România, aşadar există potenţial şi ne-am gândit că este şi principala destinaţie turistică a românilor pe timp de vară.Gama de produse Miele include aspiratoare, echipamente de întreţinere a rufelor, maşini de spălat vase, echipamente frigorifice, hote de aragaz, plite, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, răcitoare de vinuri dar gama Miele Professional – divizia de echipamente comerciale oferă sisteme de întreţinere a rufelor şi maşini de spălat vase pentru uz profesional şi aparatură pentru sterilizarea instrumentelor medicale şi de laborator”, a consemnat în comunicatul de presă, Loredana Butnaru, director Miele România.

Miele Point Constanţa se alătură celor două magazine din Bucureşti showroomul din Piaţa Presei Libere şi magazinul din Dorobanţi, dar şi seriei de magazine deschise ca franciză în cinci oraşe din ţară: Sibiu, Târgu Mureş, Deva, Braşov şi Cluj-Napoca.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.