Business News praktiker
Compania Praktiker aniversează -14 ani de activitate

Compania Praktiker aniversează anul acesta14 ani de activitate pe piaţa locală de bricolaj şi cu această ocazie a lansat oficial magazinului online de unde clienţii pot comanda peste 8.000 de produse din cele 40.000 comercializate.

„Lansarea platformei de vânzări online și totodată comunicarea omnichannel sunt unele dintre principalele obiective de business ale companiei Praktiker România pentru anul 2016. Magazinul online www.praktiker.ro este pus la dispoziţia clienţilor încă din luna aprilie, dar îl deschidem oficial acum, cu ocazia aniversării. În acest mod le oferim tuturor clienților posibilitatea să se bucure de ofertele şi premiile campaniei aniversare «Premii pe loc pentru toţi clienţii» inclusiv în mediul online şi să aibă parte de această experienţă omnichannel”,a declarat Isabelle Pleska, director general Praktiker România.
Totodată, în perioada 10 august – 6 septembrie, Praktiker a lansat şi campania „Premii pe loc pentru toţi clienţii”.

„Cu ocazia acestei aniversări le oferim clienților posibilitatea să câștige premii importante. Este modul nostru prin care le mulțumim că ne-au fost alături timp de 14 ani. Îi așteptăm cu o gamă variată de produse cu prețuri excepționale, cu stocuri pe măsura așteptărilor, cu premii importante, de la reduceri și vouchere valorice până la excursii în Italia sau chiar pot pleca acasă cu o mașină KIA. De asemenea, venim în sprijinul tuturor celor care vor să facă amenajări în această perioadă, cu posibilitatea de a cumpăra în 18 rate cu dobândă 0% prin următoarele carduri: Bonus Card, BRD Finance, Cetelem și cardurile EuroLine. Clienții noștri vor găsi în magazinele Praktiker cele mai bune soluții prin care să îşi transforme casa în acasă. În perioada 10 august – 6 septembrie, toţi clienţii care cumpără produse de minimum 150 lei din magazinele Praktiker vor primi un card răzuibil, cu care vor putea câştiga pe loc premii importante. În cazul comenzilor online, cardul răzuibil le va fi livrat cumpărătorilor acasă, împreună cu produsele, astfel încât toată lumea să aibă acces la premiile aniversare, indiferent de canalul pe care îl aleg pentru cumpărături.

În prezent, compania Praktiker are 27 de magazine în 24 de oraşe din ţara noastră. Oferta Praktiker România cuprinde peste 40.000 de produse, incluzând: materiale pentru construcţii şi amenajări, produse de grădinarit, decoraţiuni pentru interior şi exterior”,a spus Mirela Ochiana, marketing manager Praktiker România.
     

Tag

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.