nr. 150 (ianuarie-februarie 2017) scara
Compania Rock Star Construct va lansa în anul 2017 cel de al doilea apartament-concept

Compania Rock Star Construct, sub care operează brandul Piatraonline, magazinul online din ţara noastră dedicat pietrei naturale, a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de peste 5.000.000 Euro se precizează în comunicatul de presă al firmei.
Pentru acest an, Rock Star Construct estimează creşteri de peste 40%. În anul 2016 compania a construit primul apartament-concept de 60 mp în valoare de 32.000 euro, iar anul acesta în luna februarie va fi lansat cel de al doilea apartament-concept.
Peste 6.000 de clienţi au beneficiat în ultimele 12 luni de produsele şi serviciile companiei Rock Star Construct. În ceea ce priveşte stocurile de produse, în acest an compania va investi peste 400.000 euro într-un nou spaţiu de depozitare pentru ca 99% dintre produse să fie permanent în stoc. Mai mult decât atât, până la finalul anului 2017 echipa de specialişti Piatraonline va creşte cu 50%.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.