nr. 151 (februarie-martie 2017) romexpo
Conferinţe şi seminarii pe teme din domeniul construcţiilor la Târgul „Construct Expo” 2017

În acest an Târgul Construct Expo se va desfăşura în perioada 23-26 martie 2017 în cadrul  Romexpo SA. Cu această ocazie, Asociaţia Producătorilor de Materiale de Construcţii din România -AMPCR, în parteneriat cu Romexpo SA, va organiza anul acesta o serie de conferinţe şi seminarii pe teme de actualitate din domeniul construcţiilor.     

Conferinţa cu tema „Managementul deşeurilor din construcţii – prevederi legislative şi modalităţi de aplicare” va avea loc pe data de 23 martie, începând cu ora 10.30, în sala Mihai Eminescu. La conferinţă sunt aşteptaţi, proiectanţi, responsabili tehnici cu execuţia lucrărilor de construcţii, diriginţi de şantier, antreprenori, fabricanţi de produse pentru construcţii, investitori, reciclatori şi salubrizatori.

„Masa rotundă – Legislaţia din domeniul construcţiilor – prevederi cu acelaşi obiect, conţinute de acte normative diferite” se va desfăşura pe data de 24 martie, începând cu ora 10.30, în Sala Mihail Sadoveanu. La discuţii sunt aşteptaţi reprezentanţi ai autorităţilor, reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale şi patronale din domeniu, proiectanţi, antreprenori şi fabricanţi de produse pentru construcţii.
Ultima manifestare din program, din data de 25 martie, de la ora 11.00, se intitulează „Ziua Culorii” şi este o manifestare tradiţională, ajunsă deja la a-X-a ediţie, dedicată viitorilor utilizatori ai produselor de construcţii.
Scopul acestor manifestări este cel de a pregăti publicul în ceea ce priveşte noile abordări „sustenabile” ce se aplică şi se vor aplica în cadrul UE, conform afirmaţiilor domnului Claudiu Georgescu, preşedintele APMCR.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.