ACTUALITATE expo
CONSTRUCT EXPO 2017 a avut loc în luna martie

CONSTRUCT EXPO s-a desfăşurat în perioada 23-26 martie 2017 la Romexpo şi a reunit cinci târguri de interes. Astfel, vizitatorii au participat la Târgul internaţional de produse şi sisteme pentru amenajări interioare şi exterioare, decoraţiuni, mobilier şi piscine Ambient expo, Expoziţia internaţională pentru instalaţii, echipamente de încălzire, răcire şi de condiţionare a aerului Romtherm, Târgul de mobilă cu vânzare Mobila Expo, Expoziţia Internaţională de flori, amenajări peisagistice, horticultură şi grădinărit Expo Flowers&Garden, precum şi Târgul de obiecte de artă şi Antichităţi şi Târgul de Produse Tradiţionale Antique Market.

Construct Expo 2017 este  târgul care deţine locul de lider pe piaţa evenimentelor de profil din România, fiind un generator de tendinţe în domeniul construcţiilor. Cele patru repere ale Construct Expo 2017 au fost: produse noi, idei noi, servicii noi, afaceri noi.

În centrul atenţiei s-au situat inovaţia şi tendinţele, materialele de calitate, arhitectura contemporană, tehnologiile şi soluţiile verzi. Evenimentul a reprezentat o oportunitate ideală de a face schimb de idei pentru cei care doresc să fie inovativi şi vor să furnizeze produse şi servicii de calitate.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.