ACTUALITATE spring-superblog-2016-550x204
Creativitatea prinde radacini in competitia Spring SuperBlog 2016

La 1 martie a început Spring SuperBlog 2016, a 12-a ediție a celei mai longevive și mai antrenante competiții de blogging creativ din România. Deja s-au aliniat la start aproximativ 140 de bloggeri dornici să-și exprime creativitatea prin articole originale, să căștige noi prieteni, premii și poate chiar colaborări pe termen lung cu branduri interesate să se promoveze în blogosferă. Primele probe deja s-au lansat, dar înscrierile continuă pe toată durata competiției, până la 11 aprilie 2016.

În septembrie 2008 se lansa ediția-pilot a competiției SuperBlog, ce propunea bloggerilor să-și testeze abilitățile de comunicatori online pe diverse teme. Proiectul a continuat, atragând tot mai multi participanți dornici să-și demonstreze creativitatea. Din 2013, competiției i s-a adăugat și o ediție mai scurtă, de primăvară, astfel încât istoria SuperBlog numără acum 11 ediții încheiate, în care s-au înregistrat, în total, circa 1800 de participanși și peste 23.500 de articole.

Spring SuperBlog 2016 nu face excepție, rezervându-le participanților probe incitante și premii atractive. Pe parcursul celor șase săptămâni de competiție, sponsorii și organizatorii vor propune bloggerilor să se întreacă în creativitate pe teme dintre cele mai variate, de la cosmetice, încălțăminte, gadgeturi și electrocasnice, până la amenajări interioare, servicii turistice, produse de artizanat, filme, flori etc. La fiecare probă, concurenții au la dispoziție șapte zile pentru a-și pregăti articolele; apoi, juriul desemnat de sponsori evaluează și notează articolele, stabilind astfel căștigătorii premiilor alocate. La final, în funcție de rezultatele obținute, superbloggerii primesc premii suplimentare.

Competiția este deschisă tuturor blogurilor în limba română, indiferent de vechimea, traficul sau tematica acestora. Mai multe informații, regulamentul de participare și formularul de înscriere în competiție sunt disponibile pe site-ul www.super-blog.eu. 

“Ne bucurăm de începutul de primăvară alături de superbloggeri și în acest an, dar și de faptul că startul competiției a fost dat din nou cu proba MarketOnline. Le dorim tuturor inspirație și abia așteptăm să le citim noile creații. Pe cei mai noi participanți îi sfătuim să nu se sperie de deadline-uri; uneori, inspirația vine la pachet cu emoțiile și stresul, însă rezultatele sunt fabuloase.”Daniela Tudosa, PR & Marketing Specialist MarketOnline.ro

 

Parteneri media: Chic-Elite.ro, Comunicatedepresa.ro, Connect, Creadiv, Loopaa, Mujer.ro, PRwave, RadioLynx.ro, toateBlogurile.ro, TVR2, Zelist Monitor. Bloguri partenere: ArenaIT.net, calatoriaperfecta.ro, cristinalincu.wordpress.com, danielbotea.blogspot.ro, ExTraViTa.ro, infrasunete.eu, mnealui.info, nimicurifantezii.blogspot.ro, Robintel.ro, romaniistiuromaneste.wordpress.com, SexulSlab.info, tulips-and-sparkles.blogspot.ro, Tehnocultura.ro. Organizator: SwissPlan.biz.

Despre SuperBlog

Lansată în 2008, SuperBlog este cea mai longevivă și antrenanta competiție din blogosfera românească. Proiectul are drept obiectiv să descopere și să susțină noile talente ale blogosferei, precum și să faciliteze colaborările dintre aceasta și mediul de afaceri. Competiția numără 11 ediții în care s-au înregistrat, în total, circa 1800 de participanți și s-au scris peste 23.500 de articole.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.