nr. 167 (iunie-iulie 2018) credit
Creditul BRD „La casa mea” desemnat „Produsul Anului”

În cadrul galei “Votat produsul anului”, aflată la cea de-a noua ediţie în România, Creditul ipotecar “La Casa Mea” a primit distincţia pentru “Produsul Anului”.

Lansat în martie 2017, creditul „La Casa Mea” a fost conceput ca o alternativă mai avantajoasă la creditul Prima Casă, anticipând încheierea programului guvernamental, în condiţiile în care strategia Ministerului Finanţelor prevede diminuarea graduală a fondurilor alocate plafonului de garantare în următorii 5 ani.

„Produsul La Casa mea s-a născut din dorinţa de a răspunde nevoilor clienţilor, oricând, fără restricţii, beneficiile fiind evidente în acest sens: planificarea achiziţiei nu depinde de disponibilitatea fondurilor alocate de stat, iar termenul de finanţare este şi el semnificativ mai scurt, aprobarea financiară a dosarului făcându-se în maximum 24 de ore”, spune Gabriela Simion, director executiv de Marketing şi Managementul Produselor BRD.

Valoarea finanţării care poate fi obţinută cu ajutorul creditului „La Casa Mea” este între 10.000 şi 100.000 de euro, echivalent lei, pe maximum 30 de ani, iar avansul minim solicitat este de 15%. Dobânda este calculată folosind formula Robor 3M + 2,25%, produsul fiind adresat exclusiv clienţilor care încasează sau urmează să încaseze venitul în cont BRD, individual sau în convenţie salarială, pe toată durata creditului.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.