nr. 163 (februarie - martie 2018) whn800x800-kfa2a-a4ba5-ctp-ctpark-bor-3i6d56b73d931e980bc87581d1acfbd78d
CTPark va dezvolta până la finele lui 2018, 300.000 mp de noi spaţii de depozitare!

CTPark, cel mai mare dezvoltator şi administrator de parcuri industriale şi logistice din România şi Europa Centrală şi de Est, îşi va consolida în 2018 suprafaţa de spaţii de depozitare şi producţie din zona Bucureştiului.

Conform comunicatului de presă al companiei, până la finele anului, se estimează ca suprafaţa cumulată a acestor spaţii să atingă aproximativ 680.000 mp. Anul acesta, CTPark are planificată o extindere de minimum 300.000 mp.
„În 2018 vom continua să ne dezvoltăm rapid, în acelaşi ritm pe care l-am avut anul trecut, care a fost cel mai bun an al CTPark pe piaţa românească. Ne-am propus să ne concentrăm în mod egal pe construcţii şi pe achiziţii de noi proprietăţi. În zona Bucureştiului continuăm să construim intens, pentru că, în mod evident, aici există cea mai mare cerere de închiriere de pe piaţă. Cea mai mare suprafaţă de noi spaţii de depozitare va fi livrată în CTPark Bucharest West, parc pe care suntem decişi să îl aducem, în următorii doi ani, în poziţia de cea mai întinsă proprietate logistică şi industrială din Europa de Est. Aşadar, ne vom consolida poziţia de lideri în ceea ce priveşte portofoliul de spaţii deţinute atât în preajma Bucureştiului, dar şi la nivelul ţării. Vom continua procesele de extindere începute anul trecut în parcurile noastre din ţară, dar vom demara şi construcţii noi”, a precizat Ana Dumitrache, co-country head al CTPark România.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.