nr. 182 (septembrie - octombrie 2019) danone
Danone, investiţie de peste 3 millioane euro în producţia de produse lactate proaspete bio

Compania Danone România va demara la sfârşitul lunii octombrie şi producţia de produse lactate proaspete bio în fabrica din Bucureşti, investind peste 3 mil. euro într-o nouă linie de producţie. Grupul francez Danone are o fabrică de lactate în Bucureşti şi produce peste un milion de iaurturi zilnic. Brandurile din portofoliul companiei sunt Danone, Activia, Actimel, Danonino, Cremosso, Casa Bună, Danette şi YoPro.

„Piaţa de bio a început să se dezvolte acum aproximativ trei ani şi a ajuns la circa 5% din piaţa de lactate. Ştim că este foarte important pentru români ca produsele să fie locale şi am decis că dacă vrem să fim prezenţi pe piaţa bio trebuie să avem un produs realizat aici“, a declarat Natalia Gelshtein-Kiss, director general Danone România, Bulgaria şi ţările adriatice.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.