nr. 170 (septembrie-octombrie 2018) despre_noi_nou
Dedeman a deschis un nou magazin în Bucureşti

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc a deschis pe 7 septembrie a.c., magazinul din Pantelimon, cel de-al 6-lea din Bucureşti şi al 49-lea la nivel naţional.

Magazinul, amplasat pe Şoseaua Dudeşti-Pantelimon, nr. 2 – 40, este a doua unitate Dedeman din sectorul 3, iar realizarea sa a presupus un buget de aproximativ 15 milioane de euro.

Construită pe o suprafaţă de peste 14.500 mp., cea mai nouă investiţie a companiei Dedeman dispune şi de o parcare generoasă compusă din 504 locuri de parcare.

„Deschiderea magazinului din Pantelimon este încă un pas în strategia noastră de a acoperi cât mai eficient Capitala prin magazine apropiate de clienţi şi accesibile din orice parte a oraşului dar şi din împrejurimile acestuia. Avem încredere că proximitatea faţă de client şi timpul scăzut de răspuns la cerinţele acestuia ne pot menţine competitivi într-o piaţă marcată de schimbări şi provocări. Organizarea raioanelor magazinului din Pantelimon respectă structura intuitivă testată cu succes şi în celelalte magazine ale reţelei. Spaţiul generos şi showroom-urile de mobilă, decoraţiuni, gresie şi faianţă şi grădina oferă zeci de idei pentru amenajarea căminelor iar ambientul prietenos creează o experienţă plăcută la cumpărături”, a declarat Dragoş Pavăl, Preşedintele companiei Dedeman.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.