Delta Studio a lansat cel de al doilea showroom exclusivist din Cluj-Napoca

Compania românească Delta Studio, lider naţional în domeniul designului de interior, a inaugurat  joi, 21 iunie a.c., cel de al doilea showroom din Cluj-Napoca. Spaţiul de 500 mp din incinta Park Like este amenajat cu finisaje exclusiviste şi mobilier de top. 

„Prin deschiderea acestui nou showrom în Cluj, ne propunem să aducem un element de noutate pe piaţa locală, prin soluţii de amenajare interioară conform celor mai noi tendinţe în design şi tehnologie. Parteneriatul cu grupul spaniol Porcelanosa, lider mondial în domeniu, reprezintă o garanţie în acest sens”, a declarat Dragoş Bonea, director general Delta Studio.

Jorge García, reprezentant Porcelanosa Grupo, a  subliniat importanţa acestei investiţii şi obiectivele companiei în domeniul amerajărilor interioare: „Este primul showroom Porcelanosa pe care îl deschidem în Cluj-Napoca, după ani întregi în care am încercat să intrăm pe această piaţă. Până acum, ne-a fost, practic, imposibil, deoarece piaţa clujeană era concentrată pe materiale de construcţii economice. Datorită boom-ului imobiliar, inclusiv cu preţuri de vânzare pe metrul pătrat mai mari decât în Bucureşti şi împreună cu cel mai important partener Porcelanosa din România, Delta Studio de altfel singurul cu potenţialul necesar pentru a realiza acest pariu, alături de noi sperăm să putem intra pe segmentul rezidenţial premium”.