nr. 156 (iulie-august 2017) renault
Din 2019, sediul Grupului Renault se va muta în zona metrou Preciziei Militari

Globalworth Real Estate Investments Ltd. a anunţat printr-un comunicat de presă achiziţia unui teren de 5,7 hectare deţinut anterior de Coca-Cola HBC România şi dezvoltarea investiţiei imobiliare în noul sediu al Groupe Renault România din Bucureşti.
Finalizarea proiectului este prevăzută pentru primul trimestru al anului 2019, iar Groupe Renault va ocupa întregul spaţiu dezvoltat, care se va întinde pe o suprafaţă de peste 4,7 hectare, pe o perioadă de cel puţin unsprezece ani. Potrivit companiei, aceasta este cea mai mare tranzacţie de leasing înregistrată vreodată pe piaţa de office din Bucureşti.

Noul sediu al Groupe Renault se va afla în vestul Bucureştiului, în proximitatea staţiei de metrou Preciziei şi va fi dezvoltat de către Elgan Offices SRL, companie deţinută în mod egal de Globalworth Real Estate Investments Ltd şi Elgan Group, reprezentată de omul de afaceri Simon Roth.
Conform comunicatului de presă, acesta este al doilea proiect de închiriere încheiat între Globalworth Real Estate Investments Ltd  şi Groupe Renault România, după cel al achiziţiei principalei facilitaţi de distribuţie a Dacia, din apropierea fabricii de la Mioveni, finalizată recent. Ca urmare a acestei tranzacţii, Groupe Renault România va deveni cel mai mare chiriaş al Globalworth Real Estate Investments Ltd.
„Noul nostru sediu unic din Bucureşti are deja un nume, ales de angajaţii noştri: Renault Bucharest Connected. Pentru prima oară de când Groupe Renault îşi desfăşoară activitatea în capitală, mai mult de 3.000 de angajaţi, zeci de echipe, sute de profesii se vor afla în acelaşi loc şi vor putea lucra chiar mai bine împreună”, a declarat Yves Caracatzanis, managing director Groupe Renault România.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.