nr. 171 (octombrie-noiembrie 2018) Expoziția Internațională de Import din Wenzhou, Provincia Zhejiang, CHINA
Expoziția Internațională de Import din Wenzhou, 26-28 Octombrie 2018, Provincia Zhejiang, CHINA

În perioada 26-28 octombrie 2018 va avea loc la Wenzhou, Provincia Zhejiang, Expoziția Internațională de Import organizată de către Departamentul de Comerț și Guvernul din Wenzhou. Expoziția se întinde pe o suprafață totală de 15.000 mp, anul acesta fiind așteptați un număr de peste 200 de expozanți internaționali și naționali și 3.000 de achizitori de pe piața chineză.

Expoziția va avea loc la Centrul Expozițional din Wenzhou, centrul reprezentând o platformă comercială pentru produsele de import ale companiilor mici și mijlocii, fiind totodată un centru de distribuție  pentru provinciile Zhenjiang, Fujian și Jiangxi.

Expoziția este destinată atât cooperării de tip business-to-business (B2B), cât și business to consumer (B2C), urmărind promovarea următoarelor categorii de produse: produse agro-alimentare, produse textile, articole de îmbrăcăminte, articole pentru copii, jucării, mobilier, articole sportive, produse cosmetice etc.

La expoziție vor participa oameni de afaceri din toată lumea: manageri e-commerce,  comercianți cu amănuntul, distribuitori, importatori și exportatori, asociații profesionale, reprezentanți ai birourilor de afaceri ale ambasadelor din China, precum și cumpărători.

În cadrul expoziției vor fi organizate: Forumuri, sesiuni de match-making, întâlniri de lucru;

„Conferința Oamenilor de Afaceri” care va aborda tematici precum: „Transformarea Comețului”, „Tendințele moderne ale consumului de produse”, „Modalități de facilitare a importurilor”, „Cum se construiește rețeaua de marketing pentru produsele importate”.

De asemenea, pe perioada expoziției se pot organiza întâlniri între reprezentanții expozanților, asociațiile de profil și companii din Provincia Zhejiang, în vederea inițierii unor potențiale parteneriate.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.