nr. 161 (decembrie 2017- ianuarie 2018) banca transilvania
Facilităţi pentru clienții Băncii Transilvania

Banca Transilvania vine cu o nouă facilitate pentru clienţii săi. Astfel, aceştia au posibilitatea de a solicita online eliberarea de instrumente de debit. Banca vine şi în ajutorul persoanelor juridice, care de acum înainte vor putea solicita online cecuri, bilete la ordin, cambii și ordine de ridicare de numerar. Prin aceste proiecte, Banca Transilvania face încă un pas pentru simplificarea accesului clienților la serviciile sale. Serviciul este gratuit, uşor de gestionat şi valabil 24/24h.

Paşii necesari solicitării online a instrumentelor de debit:

  • Înregistrarea pe platforma online de pe site-ul băncii;
  • Solicitarea eliberării instrumentelor de debit şi alegerea sediului BT de la care să fie preluate de client;
  • Ulterior, clientul este informat de Banca Transilvania prin intermediul unui SMS cu privire la data la care pot fi ridicate instrumentele de debit alese.

Un client poate solicita până la 100 instrumente de debit din fiecare tip/zi şi poate iniția cereri pentru mai mulți clienți dacă are împuternicire. De asemenea, platforma oferă posibilitatea gestionării istoricului cererilor de eliberare a instrumentelor de debit.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.