Ind. agroalimentara ferma baciu
Ferma Baciu – Nobleţea cărnii de vită!

Istoria fermei Baciu a început în anul 2010 în localitatea Grădiștea din judeţul Călăraşi, iar proiectul s-a finalizat doi ani mai târziu, având ca model afacerile franceze orientate spre rasa mixtă Montbeliarde. La baza proiectului au stat investiţii provenite din fonduri europene, în valoare de 780.000 de euro, dar și un credit bancar plătit în rate.

Mentorul acestui business este inginerul Alexandru Baciu, unul dintre cei mai cunoscuți agricultori din județul Călărași. În anul 2014, în piața Big Orizont din Călărași s-a deschis primul punct de vânzare sub brandul „Ferma Baciu – Nobleţea cărnii de vită!”

“Pe lângă vinuri bune şi condimente rafinate localnicii au posibilitatea să achiziţioneze şi carne de vită crescută natural şi curat. Noi ne-am propus să învăţăm românii să mănânce o carne de vită bună, la un preţ bun. Practic, am fost nevoiți la început să vindem carnea de vită la prețul celei de porc pentru că, din păcate, nu există nici o tradiţie în acest sens, iar din partea consumatorilor nicio atracție specială pentru acest tip de carne, fiind vorba poate și de preţul mai ridicat. Trebuie să vă mărturisesc că după ce am deschis magazinul tot mai intrau oamenii și ne întrebau dacă nu cumva vindem și carne de porc. Însă acum, după trei ani de la inaugurare pot să afirm că magazinul este foarte cunoscut şi apreciat, fiind un etalon pentru comerţul călărăşean. Este o afacere de familie, pe care ne-am dorit să o dezvoltăm frumos şi corect.

În prezent, vânzările sunt completate de relațiile cu alte magazine din București și Constanța. De altfel, în curând ne veţi găsi în Bucureşti, în incinta STRIP Mall, pe strada Erou Iancu Nicolae la numărul 67. Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta la telefoanele 0731.315.988 pentru Călăraşi şi 0723.159.215 pentru Bucureşti. Românii trebuie să înţeleagă că le oferim o carne de calitate şi 100% românească”, a declarat Alexandru Baciu pentru reprezentantul Business Press Agricol.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.