Business News Frisomat România
Frisomat România – de 20 de ani pe piața din România

Frisomat România, filială a producătorului belgian de hale galvanizate Frisomat Belgia, sărbătorește 20 de ani pe piața internă.  

”Suntem pe piața din România din 1996. În toți acești ani, am susținut prin calitate și prin inovație sute de parteneri. Am împărtășit sute de povești de succes. Fiecare hală construită a însemnat un vis realizat pentru clienții noștri, un pas spre dezvoltare și spre viitor.” spune Ionuț Rădulescu, Director Comercial Frisomat România.

În cifre, Frisomat România a construit peste 800.000 de metri pătrați la nivel național și peste 680 de hale. Structurile Frisomat sunt unice datorită inovației la nivelul oțelului galvanizat dar și a sistemului Meccano care asigură o construcție rapidă de 3-5 săptămâni.

”Datele statistice ne arată că sectoarele în care am construit cel mai mult sunt agricultura și logistica. În continuare, agricultura este un domeniu care are nevoie de o infrastructură solidă, de aceea, primim tot mai multe cereri pentru hale de depozitare, ferme zootehnice și hale pentru utilaje. Asta înseamnă că acest sector luptă să ajungă la standarde europene, iar noi suntem mândri să contribuim la dezvoltarea sa.” Spune Csaba Demeter, Director de Marketing al Frisomat.

Frisomat România este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de hale metalice din oțel galvanizat, si este filiala a Frisomat Belgia o companie cu prezenta globala, in 21 de tari. Cele mai cunoscute tipuri de hale sunt Astra, Sigma, Omega, Ceptra și Flatro.

Destinațiile halelor sunt de asemenea infinite datorită sistemului modular de construcție. Astfel, o hală Frisomat este potrivită atât pentru producție industrială sau alimentară, servicii, show-room, agricultură, zootehnie, agrement cât și pentru logistică.

Citeste mai mult: Frisomat România – de 20 de ani pe piața din România

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.