nr. 153 (aprilie-mai 2017) BANK
Fuziunea dintre Banca Comercială Carpatica (BCC) şi Patria Bank a fost aprobată

Curtea de Apel Bucureşti a aprobat fuziunea dintre Banca Comercială Carpatica (BCC) şi Patria Bank, permitând celor două bănci să finalizeze paşii procedurali şi operaţionali pentru implementarea efectivă a fuziunii  la începutul lunii mai 2017.

Conform comunicatului de presa remis, fuziunea dintre cele două banci s-a prelungit din cauza deciziilor instanţelor, în condiţiile în care Curtea de Apel Bucuresti a respins iniţial dosarul de fuziune.

Patria Bank şi Banca Comercială Carpatica vor deveni astfel o singură bancă, ce va continua să fie listată la Bursă şi va purta numele de Patria Bank.

”Noua bancă va fi prezentă în 73 de oraşe la nivel naţional, prin 111 sucursale, cu peste 240.000 clienţi şi 3.816 miliarde lei în active, fiind dedicată creşterii gradului de bancarizare în România şi susţinerii antreprenorilor locali”, se arata in comunicat.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.