nr. 152 (martie-aprilie 2017) focus
Gala Focus Energetic “Doamne în Energie” 2017!

În data de 27 martie a.c., publicația Focus Energetic a organizat cea de-a treia ediție a Galei Premiilor acordate „Doamnelor în Energie”. Distincţiile au vizat cele mai importante femei din sectorul energetic, premiile de excelenţă răsplătind munca, dăruirea, priceperea, tenacitatea şi rezultatele de excepţie ale acestora.

Laureatele celor zece premii din cadrul Galei Focus Energetic “Doamne în Energie” 2017 au fost:

Anca Popescu, consilier în cadrul Institutului de Studii şi Proiecte Energetice (ISPE), care a primit premiul pentru “O viaţă închinată energeticii româneşti”. Premiul a fost înmânat de George Constantin, preşedintele filialei din România a programului Futures Energy Leaders (FEL- Viitorii Lideri în Energie), dezvoltat de World Energy Council la nivel mondial şi de Comitetul Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei la nivel naţional.

Viorica Mariana Ionescu, director economic al Sucursalei din Ploieşti a companiei Romgaz, care a primit premiul pentru “Implicarea în dezvoltarea şi finalizarea investiţiilor privind înmagazinarea gazelor în România”. Premiul a fost înmânat de Lucian Bode, preşedintele Comisiei pentru transporturi şi infrastructură din Camera Deputaţilor, fost ministru al Economiei.

Crăiţa Bucheru, director în cadrul Direcţiei “Administrare Societăţi Comerciale” din Ministerul Energiei, care a primit premiul de excelenţă pentru “Implicarea în dezvoltarea companiilor energetice de stat”. Premiul a fost înmânat de Niculae Havrileţ, preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei.

Delia Slăvulete, Complexul Energetic Oltenia, care a primit premiul pentru “Coordonarea implementării principiilor de guvernanţă corporativă într-o companie a statului”. Premiul a fost înmânat de Dumitru Chiriţă, vicepreşedinte al Comisiei de Industrii şi Servicii din Camera Deputaţilor.

Maria Mânicuţă, director general al Direcției acces la rețea și autorizare în domeniul energiei electrice din cadrul ANRE, care a fost premiată pentru “Echilibru şi echidistanţă în reglementarea pieţei şi tarifelor în domeniul energiei electrice”. Premiul a fost înmânat de Doina Vornicu, director Operaţiuni şi membru în Directoratul CEZ România.

Claudia Brânduş, preşedintele Asociaţiei Române pentru Energie Eoliană (RWEA), care a primit premiul pentru “Implicarea în promovarea energiilor regenerabile în România”. Premiul a fost înmânat de Emil Calotă, vicepreşedinte al ANRE.

Dumitra Mereuţă, unul dintre cei mai mari specialişti din ţară în domeniul mediului înconjurător, care a primit premiul pentru “Susţinerea şi promovarea intereselor României în domeniul schimbări climatice – energie”. Distincţia a fost oferită de Robert Tudorache, secretar de stat în Ministerul Energiei.

Rodica Popa, coordonator Direcţia Tranzacţii la Termen şi Certificate, care a primit premiul pentru ”Implicare şi dăruire în dezvoltarea concurențială, transparentă, publică, centralizată și nediscriminatorie a pieţei româneşti a energiei”. Premiul a fost înmânat de Sorin Boza, directorul general al Complexului Energetic Oltenia.

Florentina Răducanu, director Direcția de Investiții din cadrul Transelectrica, care a primit premiul pentru “Implicarea în dezvoltarea investiţiilor din domeniul transportului de energie electrică“. Premiul a fost înmânat de Radu Bădiţă, director în cadrul Hidroserv.

Daniela Lulache, director general al companiei Nuclearelectrica, care a primit distincţia “Managerului anului în energie“. Premiul a fost înmânat de Sulfina Barbu, fost ministru al Mediului, unul dintre cei mai buni experţi din ţară în domeniul „energie – schimbări climatice” şi al decarbonizării economiei.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.