SANATATE ghimbir
Ghimbirul, un calmant ideal după o masă copioasă

Arsurile care apar în capul pieptului după masă sunt cauzate de refluxul acidului gastric, însă acest lucru poate fi prevenit, dacă se respectă câteva reguli și mai ales se iau câteva tratamente naturiste şi anume:

• Nu trebuie să facem sport imediat după ce ai mâncat ,minim 2ore,pentru că mișcarea poate să facă ca refluxul gastric să fie mai puternic.

• Nu trebuie să ne întindem în pat.Există obiceiul de a ne întinde în pat imediat ce mâncăm mai mult, însă, experții spun că acest lucru favorizează senzația de arsură în piept.

Pentru a preveni senzația de arsură în piept putem mestecă gumă după o masă bogată.De asemenea trebuie evitate alimentele care ar putea cauza refluxul gastric – alcool, cafea, prăjeli, fast-food, mâncare picantă, ciocolată, ceapă, băuturile carbogazoase.

Ghimbirul adăugat în mâncare sau ceaiul de ghimbir este un calmant ideal după o masă copioasă.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.