nr. 163 (februarie - martie 2018) Judith Kis, HR Director, Groupama Asigurari
Groupama Asigurări – singura companie de asigurări din România certificată internaţional ca Angajator de Top

Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieței locale de asigurări, a câștigat în acest an certificarea Angajator de Top în România și este singurul asigurator din piața locală căruia i-a fost acordată această distincție.

Certificarea Angajator de Top probează eforturile constante pe care le depunem pentru a le oferi colegilor noștri cele mai bune politici, condiții și instrumente de muncă, astfel încât aceștia să se poată concentra pe ceea ce contează cu adevărat – continuitatea și dezvoltarea carierei lor alături de cea a clienților noştri”, a declarat Judith Kiss, Director Resurse Umane Groupama Asigurări.

Certificarea Angajator de Top este acordată de Top Employer Institute din Olanda, în urmă unui amplu proces de audit și este oferită companiilor din întreagă lume care demonstrează că asigură cu succes cadrul organizațional optim pentru angajații săi. Pentru acordarea certificării, reprezentanții Top Employers au evaluat timp de câteva luni cadrul organizațional al Groupama Asigurări urmărind criterii cheie: strategia de atragere și integrare a noilor angajați, strategia de dezvoltare profesională a angajaților, managementul performanței, cultura organizaționalaă, competitivitatea pachetelor salariale și al beneficiilor acordate angajaților și identificarea internă a talentelor.

Din auditul realizat de reprezentanții noștri am putut concluziona că Groupama Asigurări depune eforturi constante, atât la nivel de resurse umane, cât și resurse financiare, pentru dezvoltarea continuă a angajaţilor și pentru îmbunătățirea politicilor de resurse umane. Astfel, Groupama Asigurări intră într-un grup restrâns de companii care primesc această certificare, un lucru de care cu siguranță pot fi mandri”, a declarat David Plink, CEO al Top Employers Institute.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.