nr. 151 (februarie-martie 2017) magazin
Grupul Carrefour a redeschis primul magazin BILLA remodelat!

Grupul Carrefour a redeschis în data de 1 martie a.c. primul magazin BILLA remodelat, situat în centrul comercial Liberty Mall din Bucureşti. Noul MARKET Liberty Mall şi-a întâmpinat azi clienţii, oferindu-le acestora: sute de produse mai ieftine, peste 3.560 de produse noi şi peste 10 servicii noi disponibile la casele de marcat sau la standul Super Servicii special amenajat în magazin. Astfel, grupul Carrefour numără în prezent 118 de supermarketuri Market. 

 

Noul Market Liberty Mall situat în şos. Progresului nr 151-171, sector 5, Bucureşti îşi aşteaptă clienţii cu produse proaspete, de la fructe și legume care anunță venirea primăverii sau carne fragedă la prețuri avantajoase, până la o paletă îmbogățită de produse alimentare și nealimentare pentru întreaga familie! Peste 2.400 de produse alimentare noi şi peste 1100 de produse nealimentare au fost introduse în portofoliu, cuprinzând atât articole permanente cât şi articole sezoniere: electronice, electrocasnice mici, grădinarit, menaj şi textile. Noul Market este mai confortabil, cu un acces mai uşor şi cu o vizibilitate mai mare asupra produselor. Magazinul propune clienţilor produse proaspete, refrigerate, mic dejun, snacking, băcănie, băuturi, cosmetice, detergeţi şi produse pentru întreţinerea casei. În plus, noul concept oferă clienţilor posibilitatea de a cumpăra articole textile, de menaj, de sezon şi electronice şi electrocasnice mici. Mai mult decât atât, cele mai atractive promoţii ale săptămânii vor putea fi găsite chiar la intrarea în magazin, în „zona roşie”.

 

„Noul Market şi-a propus să îmbine tot ce este mai bun din Billa şi din Market şi să vină în întâmpinarea clienţilor săi fideli cu sute de preţuri mai mici. Astfel, începând de azi, clienţii noştri se vor putea bucura de aceleaşi avantaje ale cardului de fidelitate, putând înlocui Billa Card Plus cu noul Card Plus, solicitându-l în magazin la punctele special amenajate”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing & Comunicare, PR & Solidaritate, Dinamică Comercială & Pricing Carrefour România.

 

După completarea unui formular de înscriere electronic, clienţii intra în posesia cardului care este disponibil direct şi gratuit. Card Plus poate fi folosit apoi imediat pentru cumpăraturi. Odata cu Card Plus, clienţii vor primi şi 3 minicarduri detaşabile pe care le vor putea oferi altor membri ai familiei, pentru ca aceaştia să se bucure de aceleaşi avantaje. În plus, cu Card Plus, clienţii vor avea parte de cadouri cu ocazia zilei de naştere şi de ziua numelui. Mai mult decât atât, lunar, posesorii Card Plus vor beneficia de promoţii pe care le pot găsi în catalogul disponibil pe site-ul Carrefour, în secţiunea dedicată cataloagelor : www.carrefour.ro/cataloage.

 

Beneficiile oferite de Card Plus sunt:

*Reduceri substanţiale, zilnic, la sute de produse;

*10% reducere de ziua de naştere – pentru a beneficia de reducere, clientul trebuie să-şi înregistreze data de naştere la înscriere;

*Surprize de ziua numelui, direct la casele de marcat;

*Bonuri de cumpăraturi ce pot deveni vouchere de reduceri pentru cumpăraturile viitoare;

*În funcţie de campania Market, reduceri de până la 25% la toate produsele dintr-o anumită gamă, direct pe bonul de casă;

*Înscriere rapidă în programul Card Plus, direct la locurile special amenajate în magazin;

 

În noul Market Liberty Mall clienţii Carrefour pot beneficia de peste 10 servicii noi disponibile la casele de marcat sau la standul Super Servicii, astfel ei vor putea rezolva totul într-un singur loc şi vor economisi timp.

Pentru a aduce un element de amuzament şi de inovaţie, noul Market are o casa dedicată familiilor cu copii, Casa Familiei. La această casă copii sunt întâmpinaţi de  casierele noastre prietenoase şi îşi pot ajuta părinţii la aşezarea produselor pe bandă. Aici nu se găsesc dulciuri, iar copiii nu mai sunt tentaţi şi încurajăm astfel, un stil de viaţă sănătos.

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.