nr. 179 (iunie - iulie 2019) constructii
Grupul Dedeman şi Element Industrial vor dezvolta împreună proiectul Eli Park 1, situat în zona Chitila-Buftea

Grupul Dedeman şi Element Industrial anunţă că au semnat un parteneriat prin care vor dezvolta împreună proiectul Eli Park 1, situat în zona Chitila-Buftea ce se prefigurează drept noul pol logistic de proximitate al Capitalei. Eli Park1 este un parc logistic cu o suprafaţă închiriabilă de 50.000 mp. Lucrările de construcţie la prima fază ce însumează 20.000 mp sunt în grafic, urmând să fie livrate în vara acestui an, când vor începe lucrările şi la faza a doua.

Conform comunicatului de presă al grupului, proiectul logistic este deservit de câteva linii de transport în comun şi este localizat la o distanţă de 4 km de centura Bucureşti, cu acces direct la un drum naţional cu patru benzi, DN 7. Noul proiect este dezvoltat la standard internaţional de clasă A, beneficiind de specificaţii tehnice.

Principalele avantaje sunt accesul facil către nordul Bucureştiului şi amplasarea într-o zonă cu excedent de forţă de muncă (Chitila/Buftea).

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.