nr. 165 (aprilie - mai 2018) 21
Grupul hotelier Orbis are un nou Director General pentru Europa de Sud-Est

Emeline Sýkora-Wintrebert a fost numită Director General pentru Europa de Sud-Est responsabilă de operaţiunile hoteliere din regiune.

„Voi fi în Bucureşti şi mă voi ocupa de o reţea de hoteluri în continuă creştere, cuprinzând în prezent aproape 20 de proprietăţi din Europa de Sud-Est situate în România, Bulgaria, Macedonia, Slovenia, Serbia şi Bosnia şi Herţegovina. Hotelurile sunt operate sub branduri internaţionale de prestigiu ale AccorHotels cum ar fi Pullman, Novotel, Mercure, Ibis, Ibis Styles. Obiectivul nostru este să continuăm să întărim performanţa operatională a hotelurilor noastre, asigurând o experienţă unică şi personalizată oaspeţilor, cu ajutorul echipei noastre de talente, puternic angajate şi motivate, precum şi să dezvoltăm în continuare cooperarea cu partenerii noştri şi proprietarii hotelurilor”, declară Emeline Sýkora-Wintrebert.

Cu peste 10 ani de experientă, Emeline a lucrat pentru AccorHotels în mai multe țări. Începându-şi cariera în operaţiuni, a fost directorul general al Ibis London Stratford. Apoi s-a mutat la Managementul Veniturilor, unde a deţinut diferite funcţii în Marea Britanie, apoi în Cehia. Recent, a ocupat poziţia de Director de Dezvoltare pentru Europa de Sud-Est, cu sediul la Bucureşti, responsabilă pentru Republica Cehă, Slovacia, România, Bulgaria, Croaţia, Slovenia şi ţările balcanice. Emeline a preluat nouă poziţie de la Frank Reul, care a fost numit şef de dezvoltare al Grupului hotelier Orbis – AccorHotels pentru Europa de Est.

 

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.