nr. 149 (decembrie 2016 - ianuarie 2017) arcon
Hirsch Porozell România, va prelua fabricile de polistiren expandat Arcon

Hirsch Porozell România, companie membră a Hirsch Servo Austria, producător European de polistiren expandat şi de tehnologie,va prelua fabricile de polistiren expandat ale Arcon, companie autohtonă producătoare de materiale de construcţii.

Conform comunicatului de presă al companiei tranzacţia a fost avizată pozitiv de Consiliul Concurenţei , urmând ca austriecii să intre în posesia activelor -Arcon. Preluarea se va face sub forma de transfer de activ funcţional, iar toţi angajaţii Arcon vor fi păstraţi, conform legislaţiei în vigoare.

Bogdan Roman, director general al Hirsch Porozell Romania: „Activăm cu succes pe piaţa din România din 2006. Am reuşit să consacrăm un brand «made in Austria», mizând mereu pe calitatea produselor noastre şi ale serviciilor pe care le oferim. De acum vom fi mai aproape de clienţii noştri, putând deservi piaţa din România din patru unităţi de producţie de mare capacitate: Cluj-Napoca, Timişoara, Sfântu Gheorghe şi Bucureşti”.

În luna iulie a acestui an, Hirsch Porozell România a mai achiziţionat şi activele Energoterom din Timişoara, după intrarea în faliment a companiei în cauză. Activele cumpărate de austrieci constau într-o fabrică de polistiren expandat de mare capacitate, o linie de producţie de panouri sandwich şi o unitate de fabricare a conductelor preizolate pentru transportul agentului termic.

Hirsch Porozell are o capacitate de producţie de peste un million de mc de polistiren expandat pe an. 

Related Post

Termeni si conditii
Business Press este o publicatie gratuita. Editorul isi rezerva dreptul de a determina categoriile de cititori care primesc publicatia gratuit. Orice parte a publicatiei poate fi reprodusa numai cu mentionarea sursei.